Έχει μια ευκαιρία ο Ντόρσεϊ. Θα την αρπάξει;

Η απόφαση των Χοκς να στρέψουν το βλέμμα στο μέλλον είναι πιθανό να ευνοήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Αρκεί να βάλει κι αυτός το... χέρι του!

Η πρώτη σεζόν του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο ΝΒΑ δεν είναι ακριβώς ονειρική. Όχι εφιαλτική, μα αλλιώς τα περίμενε ο 22χρονος σούτινγκ γκαρντ. Έχει εμφανιστεί σε 13 παιχνίδια με μέσο όρο 6.5 λεπτά ανά συμμετοχή. Προφανώς θα ήθελε κάτι περισσότερο, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι πέρα απ' αυτό.

Ενδεχομένως πάντως η τακτική των "γερακιών" να παρατήσουν τη σεζόν και ν' ασχοληθούν με το ντραφτ λειτουργήσει προς όφελος του μικρού. Διότι, όπως διαβάζουμε στις ΗΠΑ, έχουν βγει στο σφυρί τα συμβόλαια των Μπέιζμορ, Ιλιασόβα και Μπελινέλι. Τριών βετεράνων που δύο εκ των τριών "τρώνε" χρόνο από τον Ντόρσεϊ.

Οι Χοκς θέλουν να τους δώσουν με ανταλλαγή για να βρουν ντραφτ-πικ και μέσα απ' αυτή τη συγκυρία είναι πιθανό ο Ντόρσεϊ να προωθηθεί ως παίκτης που θα έρχεται από τον πάγκο για να παίζει στο "2". Για να δοκιμαστεί και ν' αποδείξει πως αξίζει καλύτερο ρόλο.

Να πείσει Σελνκ και Μπαντελχόλτζερ θα είναι στο χέρι του από 'κει και πέρα...

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.