Έχει μια ευκαιρία ο Ντόρσεϊ. Θα την αρπάξει;

Η απόφαση των Χοκς να στρέψουν το βλέμμα στο μέλλον είναι πιθανό να ευνοήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Αρκεί να βάλει κι αυτός το... χέρι του!

Atlanta Hawks guard Tyler Dorsey (2) looks to get around Memphis Grizzlies guard Kobi Simmons (2) in the second half of an NBA preseason basketball game on Monday, Oct. 9, 2017, in Atlanta. (AP Photo/Todd Kirkland)
Ντόρσεϊ AP PHOTO/TODD KIRKLAND

Η πρώτη σεζόν του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο ΝΒΑ δεν είναι ακριβώς ονειρική. Όχι εφιαλτική, μα αλλιώς τα περίμενε ο 22χρονος σούτινγκ γκαρντ. Έχει εμφανιστεί σε 13 παιχνίδια με μέσο όρο 6.5 λεπτά ανά συμμετοχή. Προφανώς θα ήθελε κάτι περισσότερο, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι πέρα απ' αυτό.

Ενδεχομένως πάντως η τακτική των "γερακιών" να παρατήσουν τη σεζόν και ν' ασχοληθούν με το ντραφτ λειτουργήσει προς όφελος του μικρού. Διότι, όπως διαβάζουμε στις ΗΠΑ, έχουν βγει στο σφυρί τα συμβόλαια των Μπέιζμορ, Ιλιασόβα και Μπελινέλι. Τριών βετεράνων που δύο εκ των τριών "τρώνε" χρόνο από τον Ντόρσεϊ.

Οι Χοκς θέλουν να τους δώσουν με ανταλλαγή για να βρουν ντραφτ-πικ και μέσα απ' αυτή τη συγκυρία είναι πιθανό ο Ντόρσεϊ να προωθηθεί ως παίκτης που θα έρχεται από τον πάγκο για να παίζει στο "2". Για να δοκιμαστεί και ν' αποδείξει πως αξίζει καλύτερο ρόλο.

Να πείσει Σελνκ και Μπαντελχόλτζερ θα είναι στο χέρι του από 'κει και πέρα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK