Game of Throne: Οι... Τζόρνταν μετά τον Μάικλ Τζόρνταν

Ανάδειξε στην ψηφοφορία του Contra.gr εκείνον που καλύπτει τις προδιαγραφές για να θεωρείται άξιος διάδοχος του Μάικλ Τζόρνταν στο "θρόνο" του ΝΒΑ. Οι δέκα υποψήφιοι της λίστας.

Game of Throne: Οι... Τζόρνταν μετά τον Μάικλ Τζόρνταν

Εφέτος, από τις 16 Απριλίου του 2003 που ο Μάικλ Τζόρνταν μπήκε στα αποδυτήρια, φόρεσε το λευκό ζεγάρι των Air Jordan 18, πάτησε για τελευταία φορά το παρκέ ως αθλητής και αντιμετώπισε τους Σίξερς του Ευθύμη Ρεντζιά στη Φιλαντέλφια, συμπληρώνονται 13 χρόνια!

Την επομένη κιόλας της οριστικής αποχώρησής του, δίχως να χαθεί χρόνος, άρχισε το παιχνίδι της διαδοχής. Ένα "Game of Throne", πολύ πριν από την τηλεοπτική σειρά, με "μνηστήρες" παίκτες που εμφανίστηκαν στο ΝΒΑ τουλάχιστον μία 10ετία μετά απ' αυτόν και μέχρι σήμερα διεκδικούν τον τίτλο της αυτούς... αερότητος.

Δεν είναι μόνο οι κοντοί που μπήκαν στο κάδρο, αλλά και ψηλοί που με τις επιδόσεις τους και τα επιτεύγματά τους επιχείρησαν ή επιχειρούν ακόμη να κερδίσουν τη μεγάλη μάχη. Από τον Κόμπε Μπράιαντ και τον Άλεν Άιβερσον μέχρι τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Στέφεν Κάρι σού προσφέρουμε τη δυνατότητα ν' αναδείξεις τον νέο κάτοχο του στέμματος! Μια 10άδα σούπερ σταρ που μπαίνει στην τελική ευθεία με τις ίδιες πιθανότητες.

Ποιος αλήθεια αγγίζει το μπασκετικό μεγαλείο του Τζόρνταν και για ποιον έχει γίνει μεγαλύτερος ντόρος απ' όσον πραγματικά αξίζει; Εσύ κάνεις παιχνίδι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK