Ο Garnett 'φοβάται' πλέον τον Αντετοκούνμπο

Η επανάληψη της ιστορικής επίδοσης του Kevin Garnett από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήρθε να 'κουμπώσει' με το ιδανικό ξεκίνημα των ανανεωμένων Bucks στη νέα σεζόν.

Indiana Pacers guard Tyreke Evans goes down on the court trying to defend Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo during the second half of an NBA basketball game Friday, Oct. 19, 2018, in Milwaukee. Milwaukee won 118-101. (AP Photo/Mike Roemer)
Indiana Pacers guard Tyreke Evans goes down on the court trying to defend Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo during the second half of an NBA basketball game Friday, Oct. 19, 2018, in Milwaukee. Milwaukee won 118-101. (AP Photo/Mike Roemer) AP PHOTO/MIKE ROEMER

Όταν και όποτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σταματήσει το μπάσκετ ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει συλλέξει άπλετο υλικό από τα αναρίθμητα κατορθώματά του με απαρχή το παρθενικό παιχνίδι του στο ΝΒΑ.

Μπορεί σ' ένα παιχνίδι να έχει 0/7 τρίποντα και να είναι εξόχως επιδραστικός; Βεβαίως.

Μπορεί να τον έχει κόψει ο θαρραλέος Victor Oladipo, ενώ η υψομετρική διαφορά που τους χωρίζει είναι 18 πόντοι, και να παραμένει ο κομβικός στο παρκέ. Αναμφίβολα.

Το 118-101 επί των Pacers ήταν η δεύτερη νίκη των Bucks στη νέα σεζόν του ΝΒΑ, χωρίς τη δραματικότητα της πρώτης απέναντι στους Hornets, και ο 'Greek Freak' έβαλε το τεράστιο χέρι του για να κατακτηθεί με την ευκολία που συνέβη. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Mike Budenholzer με 26 πόντους. Ήταν επίσης ο πρώτος ριμπάουντερ με 15. Ήταν τέλος ο τρίτος σε τελικές πάσες, πίσω μόνο από τους δημιουργούς Bledsoe - Brogdon, που μέτρησαν από 7 ο καθένας.

Οι αριθμοί είναι αναλλοίωτοι στο χρόνο, δεν διαγράφονται, πόσο μάλλον όταν συνοδεύονται από το επιθυμητό κάθε φορά αποτέλεσμα. Αριθμοί που μέρα με τη μέρα τοποθετούν τον Giannis δίπλα στις θρυλικές μορφές του ΝΒΑ.

Ο Kevin Garnett ήταν μέχρι την Παρασκευή ο μοναδικός παίκτης της σύγχρονης ιστορίας της λίγκας, ένα διάστημα που εκτείνεται από τη συγχώνευση με την ABA League το 1976 ως και σήμερα σήμερα, που είχε τουλάχιστον 25 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ στα πρώτα δύο παιχνίδια της νέας σεζόν. Ουδείς άλλος μέχρι να εμφανιστεί ο Αντετοκούνμπο, επαναλαμβάνοντας άλλη μια επίδοση που δεν είχε επιτευχθεί από το 2004.

Τότε ο 'KG' είχε 28 πόντους, - 20 ριμπάουντ - 7 ασίστ στο 99-93 επί των Knicks και 25 πόντους - 15 ριμπάουντ - 7 ασίστ στην ήττα 94-92 από τους Nuggets στο Ντένβερ.

Το επίτευγμα του Γιάννη ήρθε συνδυαστικά με νίκες - ο τέλειος συνδυασμός. Την Τρίτη απέναντι στους Knicks

News 24/7

24MEDIA NETWORK