Γι' αυτό αξίζει να πληρώσεις ... 120 δολάρια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Θα βγάζατε από την τσέπη σας ή από την πιστωτική σας κάρτα 120 δολάρια για να παρακουθήσετε από την τηλεόραση τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Το πιθανότερο για τους λόγους που ακολουθούν.

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo is seen on the sidelines during a preseason NBA basketball game against the Indiana Pacers Wednesday, Oct. 4, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Giannis AP IMAGES

Προ ημερών, ο Τσαρλς Κέρτις, ο δημοσιογράφος της USA Today, είχε "υμνήσει" τον Γιάννη Αντετοκούνμπο χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο "watchable" παίκτη αυτήν την ώρα, τον παίκτη δηλαδή που θέλουν οι περισσότεροι να βλέπουν!

Με νέο ρεπορτάζ του ο Αμερικανός δημοσιογράφος το προχωράει ακόμα παρακάτω και ισχυρίζεται ότι για το σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς -και μόνο γι' αυτόν- αξίζει να πληρώσει κανείς 120 δολάρια για να προμηθευτεί ετήσιο league pass για τους αγώνες του σ' όλη τη σεζόν!

Τα επιχειρήματα του Κέρτις είναι λίγα αλλά αντράνταχτα και στηρίζονται στην εικόνα. Για την ακρίβεια στηρίζονται στις εξαιρετικές στιγμές που πρόσφερε ο Giannis στην πρώτη του εφετινή του παράσταση κόντρα στους Σέλτικς στη Βοστώνη.

Eσείς τι λέτε; Αξίζει τον κόπο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK