Για... φυλακή οι Μπουλς με αυτήν την ανταλλαγή

Αντί να ενισχυθούν οι Μπουλς αποδυναμώθηκαν κατά τη διάρκεια της trade deadline και πλέον ο δρόμος ως την post season είναι δύσβατος.

Για... φυλακή οι Μπουλς με αυτήν την ανταλλαγή

Αν ο Βλάντε Ντίβατς κατακρίθηκε για την απόφασή του να δώσει για το... τίποτα τον Κάζινς στους Πέλικανς, ο Γκαρ Φόρμαν των Μπουλς θα πρέπει να βρει τρύπα να κρυφτεί. Διότι λίγο πριν εκπνεύσει η διορία για την ολοκλήρωση των ανταλλαγών στο ΝΒΑ άφησε γυμνό το ρόστερ των "ταύρων".

Όσοι δεν έμαθαν, το Σικάγο έδωσε τον Ταζ Γκίμπσον (έληγε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι) και τον Νταγκ ΜακΝτέρμοτ για να πάρει από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τον Άντονι Μόροου, τον Ζοφρί Λοβέρν και τον Κάμερον Πέιν.

Πού εντοπίζεται η ανισορροπία; Στο γεγονός πως οι "ταύροι" αποχωρίστηκαν τον καλύτερο ψηλό τους (τρίτος σκόρερ, πρώτος ριμπάουντερ) και τον πιο αξιόπιστο περιφερειακό σουτέρ τους (38% στα τρίποντα) για να εντάξουν στο ρόστερ τους τρεις ρολίστες που μοιάζει απίθανο να βρουν χρόνο-ρόλο.

Εξήγηση λογική δεν υπάρχει. Εκτός κι αν είναι διατεθειμένοι να παρατήσουν τη μάχη και ν' ασχοληθούν από τώρα με τη νέα χρονιά. Ό,τι καλύτερο για τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK