Για τον Λέοναρντ ο Πόποβιτς θα "θυσίαζε" κι άλλο ματς

Η επιστροφή του Καουάι Λέοναρντ δεν συνδυάστηκε με νίκη για τους Σπερς. Λίγο ένοιαξε ωστόσο τον Γκρεγκ Πόποβιτς, από τη στιγμή που είδε τον ηγέτη του να πατάει στο παρκέ.

San Antonio Spurs forward Kawhi Leonard (2) celebrates sinking a basket in the first half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks onTuesday, Dec. 12, 2017, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Λέοναρντ AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς χαζός δεν είναι. Ούτε χθεσινός στο χώρο για να μην ξέρει ποια ακριβώς πρέπει να είναι η διαχείριση του Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος μετά από τρεις μήνες έπαιξε και πάλι μπάσκετ.

Στο μέσα-έξω τον είχε ο κόουτς των Σπερς στο ματς με τους Μάβερικς, προσπαθώντας πρώτα απ' όλα να τον επανεντάξει στο υπόλοιπο σύνολο και μετά να πάρει απ' αυτόν όσα ήθελε. Τον έβαλε βασικό για να νιώσει χρήσιμος και ωφέλιμος, τον έβγαλε, τον ξαναχρησιμοποίησε στη δεύτερη περίοδο, πάλι έξω. Κάπως έτσι κύλησε ο αγώνας για τον ηγέτη του Σαν Αντόνιο, ο οποίος πάντως πρόλαβε σε 16 λεπτά συμμετοχής να έχει 13 πόντους με 6/12 σουτ, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ - όχι κι άσχημα...

" Ήμασταν αργοί στις περιστροφές", παραδέχθηκε ο Ντάνι Γκριν εξηγώντας τι πήγε στραβά και ήρθε η ήττα με 95-89 από έναν υποδεέστερο αντίπαλο, αλλά τον Πόποβιτς ούτε που τον ενδιέφερε το αποτέλεσμα.

" Πήγε θαυμάσια", απάντησε όταν τον ρώτησαν για τον Λέοναρντ, συμπληρώνοντας ότι " προσπαθεί να ξεσκουριάσει".

Αλήθεια είναι πως οι Σπερς για πρώτη φορά εφέτος έπαιξαν με την ιδανική 5άδα τους (Πάρκερ, Γκριν, Λέοναρντ, Όλντριτζ, Γκασόλ), έστω και σε μικρά κομμάτια του αγώνα, και πλέον αναζητούν χημεία, αυτοματισμούς, σταθερές. Να ξαναγίνουν "ένα" δηλαδή. Μετά θα δούμε πού ακριβώς μπορούν να φτάσουν εφέτος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK