Giannis: "Ό,τι κάνω, έχω την Ελλάδα πίσω μου"

Για την Ελλάδα και την αγάπη του για ό,τι ελληνικό μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Giannis: "Ό,τι κάνω, έχω την Ελλάδα πίσω μου"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την πρώτη συμμετοχή του σε All Star Game και αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην Ελλάδα.

« Ευχαριστώ πολύ που βρεθήκατε εδώ. Ελπίζω να το διασκεδάσατε. Όπως είπα, σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου. Θέλω να κάνω όλους τους Έλληνες περήφανους. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Σας αγαπώ όλους», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του.

Για το στιγμιότυπο με τον Στεφ Κάρι που ξάπλωσε στο παρκέ βλέποντας τον Γιάννη να έρχεται αλλά και ένα τρομερό κάρφωμά του, ο Έλληνας άσος σχολίασε: «Το συνειδητοποίησα αργότερα. Εκείνη τη στιγμή που το έκανε, αναρωτήθηκα απλώς τι κάνω κάτω στο παρκέ. Όσο για το poster, είχα πει ότι θα παλέψω για κάθε ριμπάουντ και σε ένα από αυτά έτυχε να καρφώσω πάνω του».

Και πρόσθεσε: «Κοιτούσα τους παίκτες και κατάλαβα πόσα πρέπει να θυσιάσεις για να βρεθείς εδώ. Είδα πόσο οι παίκτες φροντίζουν τα κορμιά τους. Ο Καρμέλο έφτασε στο γήπεδο και πήγε κατευθείαν να του κάνουν μασάζ. Του είπα: "έχεις γεράσει ε;". Μου είπε πως θα καταλάβω όταν φτάσω στη θέση του. Πρέπει να δουλέψω πολύ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK