Γκρίφιν όπως Μάρτιν Λούθεν Κινγκ ή Μαχάτμα Γκάντι

Γιατί ο οργανισμός των Κλίπερς θέλησε να συγκρίνει τον Μπλέικ Γκρίφιν με κολοσσιαίες μορφές της ιστορίας όπως ο Γκάντι, ο Αϊνστάιν, ο Μαντέλα ή ο Λίνκολν; Η απάντηση ακολουθεί.

Με έναν ξεχωριστό τροπο υποδέχθηκαν οι υπάλληλοι στα γραφεία των Λος Άντζελες Κλίπερς την ανανέωση του συμβολαίου του Μπλέικ Γκρίφιν με την ομάδα τους σε μια εποχή που οι περισσότεροι σταρ αλλάζουν ομάδα.

Τον παρομοίασαν με πιονέρους στη σύγχρονη ιστορία του κόσμου οπως τον Αβρααμ Λίνκολν, τον Μαχάτμα Γκάντι, τον Άλμπερτ Αινσταιν, τον Νελσον Μαντέλα, τον Μοχαμεντ Αλί, τον Μαρτιν Λουθερ Κινγκ, τον Τζορτζ Κένεντυ και τον Μπαράκ Ομπάμα και ολο αυτο το αποτύπωσαν σε t-shirt που έγραφε Pioneers, δηλαδή πιονέροι μπλουζάκι το οποιο φόρεσαν προς τιμήν του.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...