Γουέστμπρουκ-Ντουράντ: Οι μόνοι δύο που απειλούν τον Κάρι

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Κέβιν Ντουράν εξελίσσονται σε "εφιάλτες" για τον Στέφεν Κάρι, οι μοναδικοί δύο που μπορούν να τον απειλήσουν με την απώλεια του τίτλου του MVP. Δείτε γιατί και ψηφίστε.

Γουέστμπρουκ-Ντουράντ: Οι μόνοι δύο που απειλούν τον Κάρι

Όλοι συμφωνούν πως ο Στέφεν Κάρι είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για τον τίτλο του MVP της κανονικής περιόδου, θα διατηρήσει δηλαδή τα κεκτημένα για δεύτερη σερί σεζόν. Από τη σεζόν 1955-56 που πρωτοαπονεμήθηκε το βραβείο στον Μπομπ Πέτιτ, ο ηγέτης των πρωταθλητών Γουόριορς θα γίνει ο 11ος παίκτης στην ιστορία που καταφέρνει κάτι ανάλογο με πρώτο τον Μπιλ Ράσελ και τελευταίο έως τώρα τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Υπάρχουν πάντως δύο παίκτες που αμφισβητούν την πρωτοκαθεδρία του Κάρι και θέλουν να τον αποκαθηλώσουν. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Κέβιν Ντουράντ διεκδικούν με τις δικές τους πιθανότητες, περισσότερες ή λιγότερες, τη διάκριση αυτή και μειώνουν ταυτόχρονα τις πιθανότητες ο Κάρι να παραμείνει στην κορυφή.

Στο ματς της Τετάρτης με τους Λος Άντζελες Κλίπερς οι δυο τους έκαναν απίθανα πράγματα οδηγώντας τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο 120-108 και στο 44-20. Ήταν μια νίκη που έδωσε στην ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν το αβαντάζ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη Δυτική Περιφέρεια, αφού αν στις 31 Μαρτίου επικρατήσουν ξανά θα έχουν κάνει το 3-1 στις μεταξύ τους μονομαχίες.

Τι όμως πέτυχαν οι δυο σούπερ-σταρ των Θάντερ;

- Ο Γουέστμπρουκ τελείωσε το ματς με 25 πόντους, 20 ασίστ, 11 ριμπάουντ και έφτασε τα 11 triple double στη σεζόν. Ταυτόχρονα έγινε ο πρώτος παίκτης μετά το 1988 και τον Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος τελείωσε ένα παιχνίδι με 25-20-10!

- Ο Ντουράντ σκόραρε 30 πόντους, πήρε 12 ριμπάουντ και έδωσε 7 ασίστ. Το δεύτερο προσωπικό triple double της σεζόν του... ξέφυγε για τρεις τελικές πάσες, αλλά σημείωσε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει τέτοια νούμερα (25-10-5) σε επτά διαδοχικά παιχνίδια μετά τον Λάρι Μπερντ!

Ποιος αλήθεια από τους δύο πιστεύετε ότι μπορεί ν' απειλήσει τον Κάρι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK