Η αλήθεια για τον Μπος: Γι' αυτό δεν παίζει

Οι Χιτ προχωρούν, αλλά ο Κρις Μπος είναι καθηλωμένος στον πάγκο. Θα επιστρέφει εφέτος;

Η αλήθεια για τον Μπος: Γι' αυτό δεν παίζει
Μπος Γουέιντ Χιτ

Ο Κρις Μπος νιώθει σαν θηρίο στο κλουβί. Μετά το all star break δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι των Χιτ λόγω των θρομβόσεων στο πόδι και ένα πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση.

Ιδίως μετά από ένα tweet της συζύγου του, Αντριέν, η οποία λίγο-πολύ ζήτησε από τους Χιτ να τον φέρουν πίσω (#BringBoshBack) γιατί η ομάδα τον χρειάζεται, οι φήμες φούντωσαν.

Από την ομάδα του Μαϊάμι ο Τιμ Ντόνοβαν δήλωσε ότι "δεν υπάρχει εξέλιξη. Παραμένει ακόμη εκτός επ' αόριστον". Γιατί όμως;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " usatoday.com", οι γιατροί έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για την επαναδραστηριοποίηση του Μπος, αλλά οι Χιτ διστάζουν να τον ρίξουν στη μάχη.

Υπό το φόβο ενός χτυπήματος που θα επιφέρει τεράστια ζημιά, ακόμη και εγκεφαλικό επεισόδιο, είναι διπλά προσεκτικοί και δεν ρισκάρουν οτιδήποτε. Εν μέρει άλλωστε έχουν και τη συγκατάθεση της Ένωσης των παικτών. Η οποία με ανακοίνωσή της ενεπλάκη στο θέμα σημειώνοντας πως " προτεραιότητά μας είναι η υγεία του Κρις, να είναι καλά. Έχουμε μιλήσει μαζί του και με τον εκπρόσωπό του, επικοινωνήσαμε και με το Μαϊάμι. Ευελπιστούμε ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα συναντηθούν για να βρουν λύση το συντομότερο δυνατό".

Μέχρι τότε, ο Μπος θα παρακολουθεί τα ματς από τον πάγκο. Όσο μάλιστα οι Χιτ κερδίζουν τόσο δεν αλλάζουν τα δεδομένα. Ίσως η πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής είναι το δέλεαρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK