Η επική ανατροπή των Σέλτικς σε ένα βίντεο

Οι Θάντερ κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους 24.7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, όμως οι Σέλτικς τους την πήραν μέσα από τα χέρια, ανατρέποντας διαφορά έξι πόντων! Δείτε σε βίντεο πως διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα (100-99).

Boston Celtics forward Marcus Morris (13) and fans celebrate his game-winning 3-point shot in the team's NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder in Boston, Tuesday, March 20, 2018. The Celtics defeated the Thunder 100-99. (AP Photo/Charles Krupa)
Marcus Morris AP IMAGES

Σπουδαίο παιχνίδι είχαμε στην Βοστώνη ανάμεσα σε Σέλτικς και Θάντερ. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές απουσίες (Kyrie Irving, Marcus Smart, Jaylen Brown, Gordon Hayward, Daniel Theis), ενώ η... αρμάδα του Ράσελ Γουέστμπρουκ προερχόταν από έξι συνεχόμενες νίκες.

Το ματς έδειχνε πως θα πήγαινε στους "κεραυνούς", όμως τα πάντα άλλαξαν 24.7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και με το σκορ να είναι 98-92 υπέρ της Οκλαχόμα. Οι Σέλτικς "ροκάνισαν" το σκορ και ο Μάρκους Μόρις με τρίποντο 1.8 δεύτερα πριν το τέλος έγραψε το τελικό 100-99.

Οι Θάντερ είχαν μία ακόμα ευκαιρία να πάρουν το παιχνίδι, όμως ο Γουέστμπρουκ αστόχησε σε νέο τρίποντο στο τέλος, με τη μπάλα να βρίσκει στο στεφάνι.

Δείτε σε βίντεο τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα:

AP Photo/Charles Krupa

News 24/7

24MEDIA NETWORK