Η επιστροφή του Ντέρικ Ρόουζ στο United Center

Για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2012 ο Ντέρικ Ρόουζ αγωνίστηκε μπροστά στο κοινό του United Center, βάζοντας τέλος στην 18μηνη αποχή του. Όπως ήταν λογικό ο σούπερ σταρ του Σικάγο αποθεώθηκε από τον κόσμο και φρόντισε να ανταποδώσει την αγάπη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Η επιστροφή του Ντέρικ Ρόουζ στο United Center

Ο Ντέρικ Ρόουζ έβαλε 22 πόντους σε ισάριθμα λεπτά συμμετοχής και έδειξε ότι όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζεται στη νέα τάξη πραγμάτων που τον θέλει πρωταγωνιστική και πάλι στο παρκέ. Παράλληλα βοήθησε τους Μπούλς να φτάσουν με χαρακτηριστική άνεση στην 4η νίκη σε ισάριθμα φιλικά επικρατώντας των Πίστονς με 96-81.

Εξαιρετικός ήταν πάλι ο Τάι Γκίμπσον (11 πόντοι, 12 ριμπάουντ), ενώ η ευχάριστη έκπληξη ήταν ο ρούκι Τόνι Σνελ, που έπαιξε 25 λεπτά και έβαλε 12 πόντους, έχοντας ακόμη 4 ασίστ και 3 κλεψίματα. Η πρώτη εμφάνιση του Ρόουζ στο Σικάγο επισκίασε μία άλλη επιστροφή, αυτή του Γιοακίμ Νοά. Ο Γάλλος σέντερ έπαιξε για πρώτη φορά φέτος, ωστόσο είχε μόνο 2 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 τάπες σε σχεδόν 20 λεπτά συμμετοχής.

Ήταν Απρίλιος του 2012

Στο τέλος της σεζόν του 2012, οι Σικάγο Μπουλς είχαν το καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ στην κανονική περίοδο και είχαν χαρακτηριστεί ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ο τραυματισμός του Ρόουζ όμως λίγο πριν τα πλέι οφ τους στέρησε την ευκαιρία να δώσουν εκ νέου την αίγλη από τα χρόνια του Μάικλ Τζόρνταν. Πέρυσι η πόλη του Σικάγο ζούσε στον ρυθμό του και όλοι ήλπιζαν σε γρηγορότερη επιστροφή. Στο πλαίσιο αυτό και το διαφημιστικό video από εταιρία αθλητικής ένδυσης η οποία εστίαζε στην αποκατάσταση του σταρ των Μπουλς.

Δείτε παρακάτω video με πλάνα από την αποκατάσταση του Ντέρικ Ρόουζ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK