Η γκάφα του αιώνα στοίχισε τη νίκη στους Καβαλίερς

Κανείς δεν μπορούσε να βάλει "φρένο" στον απίθανο Λεμπρόν Τζέιμς που σταμάτησε στους 51 πόντους! Μόνον ο... συμπαίκτης του, Τζέι Αρ Σμιθ τα "κατάφερε", ο οποίος υπέπεσε σε μια τρομερή γκάφα που στοίχισε τη νίκη στους Καβαλίερς.

Η γκάφα του αιώνα στοίχισε τη νίκη στους Καβαλίερς
AP PHOTO/BEN MARGOT

Ο "βασιλιάς" Τζέιμς ήταν για ακόμη μια φορά φανταστικός. Με τους 51 πόντους που σημείωσε, έφτασε μια ανάσα απ' το να οδηγήσει την ομάδα του στο break, μέχρι που τα χάλασε τα πλάνα ο συμπαίκτης του, Τζέι Αρ Σμιθ.

Για την ακρίβεια ο σμολ φόργουορντ των "Καβς" υπέπεσε σε μια αδιανόητη γκάφα που δύσκολα θα υπάρξει όμοια της. Με το σκορ να βρίσκεται στο 107-107, 4.7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο Σμιθ μάζεψε το ριμπάουντ ύστερα απ' τη χαμένη βολή του Τζορτζ Χιλ και αντί να δώσει κάπου τη μπάλα ή να κυνηγήσει κάποια επίθεση έκανε... βόλτες έξω απ' τη γραμμή του τριπόντου. Τελικά ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση και έληξε 124-114 υπέρ των Γουόριορς.

Χαρακτηριστική είναι η σκηνή του Λεμπρόν Τζέιμς και των υπόλοιπων συμπαικτών του να τραβάνε τα μαλλιά τους μην μπορώντας να καταλάβουν τι είχαν δει μόλις πριν λίγα δευτερόλεπτα τα μάτια τους. Ο προπονητής των Κλίβελαντ, Τάιρον Λου, ισχυρίστηκε μετά το ματς πως ο παίκτης του νόμιζε πως προηγούνταν με έναν πόντο.

Βέβαια, ο ίδιος ο Σμιθ δικαιολόγησε τον εαυτό το διαφορετικά αλλά δεν κατάφερε να πείσει: "Προσπάθησα να βγάλω την μπάλα έξω για να βρούμε ένα σουτ. Ήξερα ότι ήμασταν ισόπαλοι και πίστευα πως θα παίρναμε τάιμ άουτ. Αν νόμιζα πως ήμασταν μπροστά, θα κρατούσα την μπάλα και θα περίμενα να μου κάνουν φάουλ".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΣΜΙΘ

News 24/7

24MEDIA NETWORK