Η σπουδαία κίνηση που βάζει τους Ρόκετς στο κάδρο των φαβορί

Οι Λέικερς, στο πρώτο deal του Μάτζικ Τζόνσον, συμφώνησαν να παραχωρήσουν τον πρώτο σκόρερ τους στους Ρόκετς για να... τσιμπήσουν ένα ντραφτ-πικ!

Η σπουδαία κίνηση που βάζει τους Ρόκετς στο κάδρο των φαβορί

Πέρυσι συνέχισαν με το ζόρι στην post season και αποκλείστηκαν με κάτω τα χέρια από τους Γουόριορς. Εφέτος, μ' ένα άλλο μπάσκετ και τον Χάρντεν να οργιάζει, έχουν σηκώσει τον πήχη. Και τον ανέβασαν ακόμη περισσότερο, βλέποντας τελικούς Δύσης, με την απόκτηση του Λου Γουίλιαμς από τους Λέικερς.

Οι Ρόκετς διαθέτουν πλέον δύο από τους καλύτερους έκτους παίκτες του ΝΒΑ. Δίπλα στον Έρικ Γκόρντον προστέθηκε ο 30χρονος από το Μέμφις και η περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Μάικ Ντ' Αντόνι έγινε υπερπλήρης.

Τι έδωσε το Χιούστον για να πάρει έναν παίκτη που ερχόμενος από τον πάγκο είχε 18.6 πόντους με 39% από το τρίποντο, 3.2 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ, στην καλύτερη σεζόν του; Τον... αμυντικογενή Κόρι Μπρούερ των 16 λεπτών ανά αγώνα και ένα μη προστατευμένο ντραφτ-πικ στον πρώτο γύρο.

Συμφέρουσα συμφωνία για αμφότερους, κυρίως δε για τους Ρόκετς που προσθέτουν ακόμη έναν παίκτη-σκόρερ με σουτ-φαρμάκι, που κάνει πολλά πράγματα καλά ενόσω βρίσκεται στο παρκέ.

Ο Γουίλιαμς είναι ο καλύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα ερχόμενος από τον πάγκο, έχοντας ήδη περισσότερους από 1.000 πόντους. Θα παίξει σε πέμπτη διαφορετική ομάδα της λίγκας έχοντας στο ενεργητικό του το βραβείο του Καλύτερου Έκτου παίκτη από το 2015 ως μέλος των Ρόκετς.

Το ζητούμενο για τον Ντ' Αντόνι είναι να μοιράσει χρόνους και ρόλους στην ομάδα με το τρίτο καλύτερο ρεκόρ στη Δύση για να μην χαθεί η χημεία

News 24/7

24MEDIA NETWORK