Η NBA F.C. θα διασύρει τους πάντες

Με τρεις στην άμυνα, έναν αμυντικό και έναν δημιουργικό χαφ, με δύο “μηχανάκια” στα πλάγια, με δύο εξτρέμ και έναν πολιορκητικό κριό στην επίθεση, η NBA F.C. δεν θα έχανε από κανέναν.

Η NBA F.C. θα διασύρει τους πάντες

Ο μαγικός κόσμος του NBA είναι τόσο μαγικός που μπορεί να φορέσει επικαλαμίδες και εξάταπα παπούτσια, να πατήσει χορτάρι και φυσικά να κερδίσει. Το Contra πήρε τους παίκτες από το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, τους έβαλε σε ένα γήπεδο 120 Χ 90 και ιδού το αποτέλεσμα:

Η NBA F.C. θα διασύρει τους πάντες

Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα σκεπάσει τα γκολπόστ. Με τα μακριά του άκρα, με την οξυδέρκειά του, με τα εκπληκτικά αντανακλαστικά και την τρομερή συγκέντρωση, θα ήταν ο τοίχος που θα ήθελε να έχει κάθε προπονητής στην καρδιά της μικρής περιοχής του. Ο σούπερσταρ των Milwaukee Bucks λατρεύει το ποδόσφαιρο, θα προτιμούσε να παίξει στην επίθεση, σίγουρα όμως θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα ως γκολκίπερ γιατί έχει το μέγεθος και τα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να ξεχωρίσει.

Αν ήταν όντως τερματοφύλακας, θα ήταν ο: Πετρ Τσεχ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

RUDY GOBERT

Ο Γάλλος σέντερ των Utah Jazz θα μπει στο κέντρο της τριάδας για να παίρνει τις κεφαλιές, για να κόβει με το ψιλόλιγνο σκαρί του κάθε επικίνδυνη φάση στον αέρα ή το χορτάρι με τα τάκλιν που θα ξεκινούν από τα όρια της μεγάλης και θα τελειώνουν στη μικρή περιοχή. Mobile ψηλός με τρομερή έφεση στην άμυνα και mentallity... κέρβερου, θα είναι η κολώνα της γραμμής κι αυτός που θα επικοινωνεί άμεσα με τον τερματοφύλακα Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αν ήταν όντως ποδοσφαιριστής, θα ήταν ο: Ρίο Φέρντιναντ

KAWHI LEONARD

Ο άνθρωπος που χρειάζεσαι για να πιέσει, να κλέψει μπάλες, να βγάλει 90λεπτο χωρίς να κουραστεί. Θα είναι και καλός δημιουργός, δεν θα πουλήσει τη μπάλα σε καμία περίπτωση. Η “βδέλλα” για κάθε μορφή αμυντικής λειτουργίας, πάντα ταπεινός, πάντα εργατικός, πάντα συγκεντρωμένος. Θα βάλει το κορμί του στη φωτιά, θα κάνει το τάκλιν για να σώσει την ομάδα από μια δύσκολη κατάσταση, θα κρατήσει το κεφάλι χαμηλά και θα παλέψει από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Αν ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήταν ο: Φάμπιο Καναβάρο

DRAYMOND GREEN

Ο φασαριόζος της άμυνας. Αυτός που θα γκρινιάξει στον τερματοφύλακα, αυτός που θα βάλει τις φωνές στους συμπαίκτες του, κυρίως όμως αυτός που θα κάνει... bullying στον αντίπαλο για να το σκεφτεί καλύτερα την επόμενη φορά που θα προσπαθήσει να πλησιάσει την περιοχή της NBA F.C. Πολυτάλαντος, όχι καλός επιθετικός, σκληρός αμυντικός που θα μπει με δύναμη στη διεκδίκηση της μπάλας και στο μυαλό του επιτιθέμενου.

Αν ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήταν ο: Σέρχιο Ράμος

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

CHRIS PAUL

Αμυντικό χαφ, ο... Πατρίκ Βιεϊρά της ομάδας. Σκληρός αμυντικός, τρομερά ανταγωνιστικός, στο όριο της υπερβολής. Θα κλέψει τη μπάλα, θα βγάλει τη σωστή κάθετη πάσα, θα μπινελικώσει συμπαίκτες κι αντιπάλους, θα κάνει λίγο απ' όλα, θα είναι ταυτόχρονα και ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής. Από αυτόν θα ξεκινούν όλα, εκείνος θα συνδέει την άμυνα με την επίθεση. Αρκεί να είναι υγιής.

Αν ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήταν ο: Πατρίκ Βιεϊρά

JOHN WALL

Ο αριστερός πλάγιος, το “μηχανάκι” που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της πλευράς. Από την άμυνα στην επίθεση, με όπλο την ταχύτητα και την καλή του πάσα, θα πιέζει στο πίσω μέρος του γηπέδου και θα μπορεί να βγει στην αντεπίθεση. Εξαιρετικός κλέφτης, άπιαστος στο σπριντ, πολύ δυνατός και αρκετά καλός συμπαίκτης. Σε αντίθεση με τον...

Αν ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήταν ο: Μαρσέλο

RUSSELL WESTBROOK

… που θα καλύπτει κι αυτός το μεγαλύτερο μέρος της πλευράς του, της δεξιάς στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θα γυρίζει με λύσσα στην άμυνα για να κλέψει τη μπάλα, από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου γιατί οι κούρσες του θα καταλήγουν είτε σε αριστούργημα, είτε σε καταστροφή. Ο ιδανικός για να καλύψει μια πλευρά και στις δύο άκρες της, αρκεί να είναι ψύχραιμος και να μην “πουλάει” τη μπάλα” όταν θα πλησιάζει την αντίπαλη περιοχή.

Αν ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήταν ο: Γκάρεθ Μπέιλ

KYRIE IRVING

Θα παίρνει τη μπάλα από τον Chris Paul για να “σπάσει τα υδραυλικά” της αντίπαλης άμυνας. Μπορεί να φτιάξει τη δική του επίθεση, μπορεί να δημιουργήσει, μπορεί να ηγηθεί στα δύσκολα και να παίξει καλά στο ένας εναντίον ενός. Καλός στις κοντινές πάσες, δεν θα έχει δυνατό σουτ, θα έχει όμως άψογο χειρισμό της μπάλας και θα είναι δύσκολο να του την κλέψει ο αντίπαλος στόπερ από τα πόδια.

Αν ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήταν ο: Κέβιν Ντε Μπρούινε

Η ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

STEPHEN CURRY

Μπαίνει στην αριστερή πλευρά της επίθεσης για να χορέψει τους πάντες. Καλός στα τρίποντα, δεν θα έχει όμως δυνατό πόδι. Θα προτιμήσει να μπουκάρει στην αντίπαλη περιοχή για να τελειώσει τη φάση με πλασέ αλά-Τιερί Ανρί. Θα είναι ευπαθής στα τάκλιν, οπότε θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικός γιατί θα τρώει και πολύ ξύλο.

Αν ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήταν ο: Λιονέλ Μέσι

JAMES HARDEN

Αν ο Westbrook παίρνει τη μπάλα από την άμυνα, την κουβαλάει μέχρι την επίθεση και την δίνει σωστά στον “Μούσια”, τα πράγματα θα είναι εύκολα για την NBA F.C. καθώς αυτός μπορεί να κάνει εξαιρετικά τρία πράγματα: να σουτάρει από μακρινή απόσταση, να πέσει για το πέναλτι, να δώσει την ασίστ στον LeBron James. Από τους πιο χρήσιμους παίκτες αυτής της ενδεκάδας, καθώς δεν θα χρειάζεται να γυρίζει, να πρεσάρει, να κάνει τάκλιν, να παίζει τέλος πάντων άμυνα.

Αν ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήταν ο: Τιερί Ανρί

LEBRON JAMES

Ο ταύρος στην κεφαλή της επίθεσης. Σε αντίθεση με τις ομάδες του στο ΝΒΑ, εδώ δεν θα χρειάζεται να κάνει πολλά. Όσοι βρίσκονται από το κέντρο και μπροστά θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να πλήξουν την αντίπαλη άμυνα, την ώρα που ο LeBron θα τελειώνει τις φάσεις με δυνατές κεφαλιές σε σέντρες και σε στημένες φάσεις. Αν έχει έναν παίκτη συνεχώς πάνω του, οι Curry – Harden – Irving θα κάνουν πλάκα. Αν αυτοί τραβούν την άμυνα πάνω τους, τότε ο Βασιλιάς θα πετυχαίνει άνετα χατ-τρικ.

Αν ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήταν ο: Κριστιάνο Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK