Η συγκινητική διαφήμιση της Nike για τους Καβαλίερς

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα του NBA κι η Nike, μ' αφορμή τη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή, δημιούργησε μία ιδιαίτερα συγκινητική διαφήμιση με τίτλο "Worth the wait". Δείτε το VIDEO.

Η συγκινητική διαφήμιση της Nike για τους Καβαλίερς

Από την Κυριακή το Κλίβελαντ γιορτάζει. Γιορτάζει για τον Λεμπρόν και τον Ίρβινγκ. Γιορτάζει για το παρθενικό πρωτάθλημα των Καβαλίερς στο ΝΒΑ. Γιορτάζει για τον πρώτο τίτλο της πόλης σε ομαδικά αθλήματα μετά το 1964. Η κατάρα έσπασε, τα φαντάσματα εξαφανίστηκαν.

Τ' αντανακλαστικά της Nike ήταν άμεσα και η διαφήμιση για το θρίαμβο των "ιπποτών" στο Όκλαντ βγήκε χωρίς χρονοτριβή στον αέρα.

Η συγκινητική διαφήμιση της Nike για τους Καβαλίερς

Πολίτες του Κλίβελαντ, ηλικιωμένοι και παιδιά, άτομα που είχαν ζήσει το πρωτάθλημα των Μπράουνς στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο και άλλοι που ήταν αγέννητοι, αδυνατούν να πιστέψουν πως συνέβη. Γελούν και κλαίνε μαζί. Οι λέξεις δεν βγαίνουν από το στόμα. Ένα χαμόγελο, μια αντίδραση, το σάστισμα της στιγμής. Κυρίως όμως ανατριχίλα! Σ' ένα και μόνο λεπτό όλα τα συναισθήματα αποτυπωμένα στα πρόσωπά τους.

Ο ίδιος ο Τζέιμς ήταν ένας απ' αυτούς!

"Άξιζε (τελικά) η αναμονή".

Δείτε το video και νιώστε μαζί τους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρωταθλητές οι Καβαλίερς για πρώτη φορά στην ιστορία!
Το εξωπραγματικό κόψιμο του Λεμπρόν στον Ιγκουοντάλα
Ξέσπασαν σε λυγμούς Τζέιμς και Λου!
Μυθικό το ποσό του deal του Λεμπρόν με τη Nike

News 24/7

24MEDIA NETWORK