Η... τάπα του Λεμπρόν στον Τραμπ ήταν ό,τι πιο "μετρήσιμο" στο twitter!

Άλλο ένα βραβείο εξασφάλισε ο Λεμπρόν Τζέιμς διαφορετικό απ' όλα τ' άλλα. Αυτή τη φορά ο "βασιλιάς" αποχαιρετάει το 2017, έχοντας ποστάρει το tweet με τα περισσότερα retweet για τη χρονιά που φεύγει. Πρωταγωνιστές στην ιστορία αυτή είναι οι Λεμπρόν, Κάρι και Τραμπ.

Cleveland Cavaliers forward LeBron James gestures after a  basket during the second half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Friday, Nov. 3, 2017, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Cleveland Cavaliers forward LeBron James gestures after a basket during the second half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Friday, Nov. 3, 2017, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP

Το πιο διάσημο tweet αθλητή για το 2017 ανήκει στον Λεμπρόν Τζέιμς!

Στις 23 Σεπτεμβρίου ο "βασιλιάς" του ΝΒΑ αντέδρασε στα social media για την απόφαση του Στέφεν Κάρι να μην επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο, έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον οποίο δεν ήθελε ο σταρ των Γουόριορς να ακολουθήσει την παράδοση ήταν εξαιτίας του Ντόναλντ Τραμπ και των απόψεων που υποστηρίζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Γι' αυτό ακριβώς το συμβάν ο Λεμπρόν είχε σχολιάσει στο διαδίκτυο: "Ηλίθιε ο Στέφεν Κάρι έχει ήδη πει πως δεν θα έρθει, άρα δεν χρειάζεται να του κάνεις πρόσκληση. Για να πας στο Λευκό Οίκο ήταν τιμή μέχρι που εμφανίστηκες. "

News 24/7

24MEDIA NETWORK