Η υγεία πάνω από τους Καβαλίερς για τον Τάιρον Λου

Πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί, επικαλέστηκε ο Τάιρον Λου εγκαταλείποντας τη θέση του επικεφαλής στο τεχνικό τιμ των Καβαλίερς!

Διάφορα τα σενάρια, μα ένα το γεγονός: ο Τάιρον Λου δεν είναι πια ο πρώτος προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Τουλάχιστον όχι μέχρι νεωτέρας.

Την είδηση έδωσαν οι ίδιοι οι άνθρωποι του Κλίβελαντ για ν' αποφευχθεί η ακατάσχετη φημολογία. Παρόλα αυτά το γεγονός πως ο 41χρονος κόουτς επικαλέστηκε λόγους υγείας για ν' αφήσει τα καθήκοντά του έφερε αναστάτωση και συγκεχυμένες πληροφορίες από την πρώτη στιγμή.

Το βασικό ερώτημα: παραιτήθηκε ή τον... παραίτησαν;

Ας μείνουμε στη δήλωση του Λου. Ο οποίος μίλησε για πόνους στο στήθος και φαρμακευτική αγωγή που θα πρέπει ν' ακολουθήσει και η οποία δεν θα του επιτρέψει ν' ασκεί τα καθήκοντά του με τον τρόπο που οφείλει να το κάνει ένας προπονητής ομάδας που διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Η διοίκηση των Καβς στήριξε την απόφαση του Λου, χωρίς όμως να ενημερώσει για τον (προσωρινό ή μόνιμο) αντικαταστάτη του. Όχι πως θ' αλλάξουν πολλά. Ο Λεμπρόν, άλλωστε, κάνει το κουμάντο εντός κι εκτός αποδυτηρίων!