Η υγεία πάνω από τους Καβαλίερς για τον Τάιρον Λου

Πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί, επικαλέστηκε ο Τάιρον Λου εγκαταλείποντας τη θέση του επικεφαλής στο τεχνικό τιμ των Καβαλίερς!

Cleveland Cavaliers head coach Tyronn Lue in the second half of an NBA basketball game Wednesday, March 7, 2018, in Denver. The Cavaliers won 113-108. (AP Photo/David Zalubowski)
Τάιρον Λου AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Διάφορα τα σενάρια, μα ένα το γεγονός: ο Τάιρον Λου δεν είναι πια ο πρώτος προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Τουλάχιστον όχι μέχρι νεωτέρας.

Την είδηση έδωσαν οι ίδιοι οι άνθρωποι του Κλίβελαντ για ν' αποφευχθεί η ακατάσχετη φημολογία. Παρόλα αυτά το γεγονός πως ο 41χρονος κόουτς επικαλέστηκε λόγους υγείας για ν' αφήσει τα καθήκοντά του έφερε αναστάτωση και συγκεχυμένες πληροφορίες από την πρώτη στιγμή.

Το βασικό ερώτημα: παραιτήθηκε ή τον... παραίτησαν;

Ας μείνουμε στη δήλωση του Λου. Ο οποίος μίλησε για πόνους στο στήθος και φαρμακευτική αγωγή που θα πρέπει ν' ακολουθήσει και η οποία δεν θα του επιτρέψει ν' ασκεί τα καθήκοντά του με τον τρόπο που οφείλει να το κάνει ένας προπονητής ομάδας που διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Η διοίκηση των Καβς στήριξε την απόφαση του Λου, χωρίς όμως να ενημερώσει για τον (προσωρινό ή μόνιμο) αντικαταστάτη του. Όχι πως θ' αλλάξουν πολλά. Ο Λεμπρόν, άλλωστε, κάνει το κουμάντο εντός κι εκτός αποδυτηρίων!

News 24/7

24MEDIA NETWORK