Ισοφάρισαν το ρεκόρ των Μπουλς οι Γουόριορς, νίκησαν τους Σπερς!

Έγραψαν ιστορία! Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν με 92-86 των Σπερς στο Σαν Αντόνιο και έφτασαν τις 72 νίκες στη regular season, ισοφαρίζοντας το θρυλικό ρεκόρ των Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν της σεζόν 1995-96! Πλέον έχουν την ευκαιρία κόντρα στους Γκρίζλις να το σπάσουν.

Ισοφάρισαν το ρεκόρ των Μπουλς οι Γουόριορς, νίκησαν τους Σπερς!

Μια χρυσή σελίδα στην ιστορία τους στο NBA έγραψαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο γήπεδο των Σαν Αντόνιο Σπερς τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/4). Η παρέα του Στέφεν Κάρι επικράτησε για δεύτερη φορά των "σπιρουνιών", αυτή τη φορά με 92-86, και έφτασε τις 72 νίκες στη regular season, ισοφαρίζοντας το θρυλικό ρεκόρ των Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν της σεζόν 1995-96. Ένα ρεκόρ που έμοιαζε σχεδόν αδύνατο να το αγγίξει κάποια ομάδα πριν από την αρχή της φετινής χρονιάς.

Ισοφάρισαν το ρεκόρ των Μπουλς οι Γουόριορς, νίκησαν τους Σπερς!

Στο πρώτο δωδεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και κατάφεραν να προηγηθούν με 19-14. Οι "πολεμιστές" όμως, οι οποίοι είχαν σε τρομερή ημέρα τον Στέφεν Κάρι έδειξαν σιγά σιγά να ξυπνούν από τη δεύτερη περίοδο. Κατάφεραν να αποκτήσουν τον έλεγχο του αγώνα και να προηγηθούν, όμως οι Σπερς ήταν σκληροί αντίπαλοι και το ματς ήταν ισόπαλο στο ημίχρονο 35-35.

Ισοφάρισαν το ρεκόρ των Μπουλς οι Γουόριορς, νίκησαν τους Σπερς!

Στην επανάληψη οι άμυνες ήταν πιο ανοιχτές, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Κάρι, ο οποίος πήρε αρκετά σουτ. Ο Αμερικανός τελείωσε το ματς με συνολικά 37 πόντους, 5 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα, όντας ο κορυφαίος της ομάδας του.

Οι Γουόριορς έδειξαν στις τελευταίες δύο περιόδους ότι ήθελαν περισσότερο το ματς. Έπαιξαν με πάθος, αμύνθηκαν, έτρεξαν και κατάφεραν τελικά να πανηγυρίσουν. Πήραν μια σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα απέναντι στους Σπερς και έφτασαν το 72-9 στη regular season.

Για τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Όλντριτζ με 24 πόντους και Λέοναρντ με 20, ενώ για το Γκόλντεν Στέιτ άλλους 14 πόντους πρόσθεσε και ο Τόμπσον. Να σημειωθεί επίσης πως αυτή ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα για τους Σαν Αντόνιο Σπερς!

Ισοφάρισαν το ρεκόρ των Μπουλς οι Γουόριορς, νίκησαν τους Σπερς!

Τελευταίο παιχνίδι της κανονικής σεζόν για τους Γουόριορς θα είναι αυτό κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις στην Oracle Arena τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/11) στις 5.30 ώρα Ελλάδας. Εκεί θα έχουν τη "χρυσή" ευκαιρία να γράψουν για ακόμη μια φορά ιστορία και να "σπάσουν" το ρεκόρ της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν. Είναι σίγουρο ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και οι φίλαθλοι των Γουόριορς αναμένεται με τη φωνή τους να σπρώξουν την παρέα του Στέφεν Κάρι προς τη νίκη. Μένει να δούμε αν θα το καταφέρουν.

Δείτε το σόου του Κάρι στο Σαν Αντόνιο:

Δείτε τα highlights:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς - Σάρλοτ Χόρνετς 113-98

Χιούστον Ρόκετς - Λος Άντζελες Λέικερς 130-110

Λος Άντζελες Κλίπερς - Ντάλας Μάβερικς 98-91

Ντένβερ Νάγκετς - Γιούτα Τζαζ 84-100

Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μιλγουόκι Μπακς 108-109(ΠΑ)

Μιάμι Χιτ - Ορλάντο Μάτζικ 118-96

Ιντιάνα Πέισερς - Μπρούκλιν Νετς 129-105

Σαν Αντόνιο Σπερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 86-92

Νιου Γιορκ Νικς - Τορόντο Ράπτορς 89-93

News 24/7

24MEDIA NETWORK