Με 600 δολάρια ο JR Smith απαλλάχθηκε από το 'Cellphone-gate'

Μην απορείς που ο JR Smith έμπλεξε ξανά. Είναι στη δεύτερη φύση του. Τουλάχιστον βρήκε τη λύση, οικονομική μάλιστα, για να μην 'τρέχει' στα δικαστήρια.

Cleveland Cavaliers' J.R. Smith (5) answers questions for the Kids Club junior reporters during the NBA basketball team's media day, Monday, Sept. 24, 2018, in Independence, Ohio. (AP Photo/Ron Schwane)
Cleveland Cavaliers' J.R. Smith (5) answers questions for the Kids Club junior reporters during the NBA basketball team's media day, Monday, Sept. 24, 2018, in Independence, Ohio. (AP Photo/Ron Schwane) AP PHOTO/RON SCHWANE

Ο JR Smith είναι... supreme. Υπεράνω χρημάτων, κουβαρντάς. Αφενός αντιτίθεται στους κανόνες του ΝΒΑ και ζωγραφίζει στο σώμα του λογότυπο εταιρίας αθλητικού υλικού. Κάτι που -προφανώς- απαγορεύεται και επισύρει χρηματική ποινή, εφόσον δεν είναι κρυφό κατά τη διάρκεια των αγώνων του ΝΒΑ.

Αφετέρου αποζημιώνει τον πολίτη που τον είχε μηνύσει επειδή του άρπαξε το κινητό και το πέταξε. Ο συμβιβασμός ήταν εξωδικαστικός, μεταξύ των δύο δικηγόρων, χωρίς καν ο γκαρντ των Cavaliers να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Τι είχε συμβεί

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 26 Ιουλίου στο Μανχάταν. Ο Smith είχε επιστρέψει στο 'Big Apple' και κυκλοφορώντας στους δρόμους της πόλης αντιλήφθηκε πως κάποιος άγνωστος τον κατέγραφε με το κινητό. Εκνευρισμένος ο 33χρονος, το άρπαξε από τα χέρια του αιφνιδιασμένου άνδρα και το εκτόξευσε σ' ένα εργοτάξιο - από τα πολλά στη Νέα Υόρκη. Ο άνδρας κατάγγειλε άμεσα το περιστατικό στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία και ο Smith να κληθεί ως κατηγορούμενος για πλημμέλημα.

Οι δικηγόροι ανέλαβαν τα υπόλοιπα και στο φινάλε βρήκαν την άκρη.

Ο Smith ανέλαβε ν' αποζημιώσει τον αντίδικό του με 600 δολάρια, όση η αξία του κινητού τηλεφώνου, και ο άνδρας απέσυρε τη μήνυσή του. "Έχουμε φτάσει στη λήξη του Cellphone-gate", δήλωσε περιπαιχτικά ο Alex Spiro εκπροσωπώντας τον Smith στη διαδικασία.

Κεντρική photo: AP Photo/Ron Schwane

News 24/7

24MEDIA NETWORK