Κακά μαντάτα για Μπος: Αβέβαιη η επιστροφή του στα παρκέ

Δυσάρεστα είναι τα νεότερα για την κατάσταση του σταρ των Μαϊάμι Χιτ Κρις Μπος καθώς ο Αμερικανός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από θρόμβωση και είναι ορατή πλέον η πιθανότητα να μην το ξαναδούμε ποτέ να αγωνίζεται στο ΝΒΑ!

Λέτε να ήρθε το τέλος για την καριέρα του Κρις Μπος; Πολύ πιθανόν αν κρίνουμε από την λυπητερή ανακοίνωση που έβγαλαν οι Μαϊάμι Χιτ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Τον τελευταίο χρόνο άλλωστε ο 32χρονος Αμερικανός ταλαιπωρείται από θρόμβωση και δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Πρόσφατα, "κόπηκε" από τα ιατρικά της ομάδας του Μαϊάμι και δεν θα συμμετάσχει στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Όμως αυτό είναι το λιγότερο. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι Χιτ δεν υπάρχει καν χρονοδιάγραμμα επιστροφής του, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να εγκαταλείψει και τα παρκέ!

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.