Καλός ο Γιάννης αλλά ο Μίντλετον ήταν σούπερ!

Σταρ των Μπακς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά τα ξημερώματα του Σαββάτου άλλος έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά. Ο Κρις Μίντλετον είδε τα δύσκολα και πυροβόλησε κατά ριπάς στο τέλος.

Milwaukee Bucks' Khris Middleton during an NBA basketball game against the Detroit Pistons Wednesday, Dec. 6, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Milwaukee Bucks' Khris Middleton during an NBA basketball game against the Detroit Pistons Wednesday, Dec. 6, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) AP

Οχι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έπαιξε καλά τα ξημερώματα του Σαββάτου κόντρα στους Μάβερικς. Το παλικάρι είχε 27 πόντους και 11 ριμπάουντ μένοντας για 43 λεπτά στο παρκέ. Αυτή τη φορά βρέθηκε άνθρωπος να τον επισκιάσει!

Ο κύριος αυτός ακούει στο όνομα Κρις Μίντλετον. Εκεί που οι Μπακς έπαιζαν λες και ήταν βυθισμένοι σε λήθαργο, ήρθε ο ήρωας της ιστορίας μας να βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του και να γλιτώσει την ομάδα του από μεγάλο κάζο.

Πως; Απλά έβαλε τους 12 από τους 31 πόντους του στα τελευταία 4:38 του αγώνα! "Μπήκα σε ρυθμό είναι η αλήθεια, βρήκα χώρους και ανοιχτά σουτ και έτσι έγινε, ότι έγινε" τόνισε ο Μίντλετον μετά το ματς αλλά αυτό είναι μία κουβέντα.

Το δύσκολο ήταν να γίνει. Και πραγματικά από τη στιγμή που αισθάνθηκε ζεστός πήρε την ευθύνη και δικαιώθηκε απόλυτα για τις επιλογές του. Είχε συνολικά 5/8 στα τρίποντα και απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται εκεί για να παίζει το ρόλο του πρωταγωνιστή στο πλάι του Γιάννη.

AP Photo/Aaron Gash

News 24/7

24MEDIA NETWORK