Καναλάρχης ή τραπεζίτης ο Giannis

Tι άραγε θα μπορούσε να κάνει στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούμπο με τα χρήματα που θα λάβει από τους Μπακς από το νέο τετραετές συμβόλαιο. Ο Σωτήρης Γεωργίου έχει τις απαντήσεις με συγκεκριμένα νούμερα και επιχειρήματα. Τραπεζίτης, ξενοδόχος ή ιδιοκτήτης της TΡΑΙΝΟΣΕ ο Giannis.

Καναλάρχης ή τραπεζίτης ο Giannis

Προ ημερών όπως είχαμε αποκαλύψει και προ μηνών εδώ στο αγαπημένο σας site, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαβε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο από τους Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ.

Υπέγραψε με αποδοχές στα 100εκ για 4 χρόνια που όμως αν προσθέσουμε και τα διαφημιστικά έσοδα που θα ακολουθήσουν μπορεί να ξεπεράσει και τα 150εκ χαλαρά για την επόμενη τετραετία και ασφαλώς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών!

Για να αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της συμφωνίας του Αντετοκούνμπο,αρκεί να παραθέσουμε μερικές συγκρίσεις με τα ποσά που πάιζουν σε μεγάλα επαγγελματικά deals αυτό το διάστημα! Ο Έλληνας άσος θα μπορούσε κάλλιστα να βρεθεί σε δωματιάκι της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και να διεκδικήσει με επιτυχία μια τηλεοπτική άδεια καθώς θα του έμεναν και χρήματα για να τρέξει άμεσα το κανάλι που θα αγόραζε με αυτά τα χρήματα! Και να είναι δίπλα σήμερα στους καναλάρχες ισότιμα!

Θα μπορούσε να αγοράσει σχεδόν και μια τράπεζα καθώς υπάρχουν στο χρηματιστηριακό ταμπλό της Σοφοκλέους σήμερα τράπεζες που η αξία τους έιναι στα 136εκ! Και εύκολα γίνοταν μεγαλομέτοχος με το 51%,δηλ με σχεδόν 60-70εκ!

Θα μπορούσε να πάρει και γνωστή ξενοδοχειακή ομάδα της Αθήνας (Hilton) που η αξία της έφτασε στα 180εκ και να είχε το 50% μιας και η αγορά της έγινε 50-50 με Έλληνα και Τούρκο επιχειρηματία. Και φυσικά θα μπορούσε να αγοράσει όχι μια φορά,αλλά δύο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ που εξαγόρασαν με 45εκ ξένα συμφέροντα!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορούσε να πάρει δύο και όχι μια ΤΡΑΙΝΟΣΕ και να κρατήσει και μερικά ψιλά για να περνάει....Πέραν των όσων θα λάβει και από τα διαφημιστικά έσοδα στο άμεσο μέλλον.... Γερό να είναι το παιδί για ακόμα μεγαλύτερο συμβόλαιο στο μέλλον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βασιλιάς με μείωση ο Giannis

News 24/7

24MEDIA NETWORK