Κάτι ξέρει ο Κρις Μπος για την επόμενη ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς!

Έχει μάθει κάτι παραπάνω ή απλώς κάνει... μαντεψιές; Όπως και να 'χει ο Κρις Μπος έριξε τη... βόμβα του και προέβλεψε ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς το καλοκαίρι θα πάει σε ομάδα-έκπληξη!

Κάτι ξέρει ο Κρις Μπος για την επόμενη ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς!
AP PHOTO/ERIC GAY

Ο Κρις Μπος γνωρίζει τον Λεμπρόν Τζέιμς καλύτερα και απ' τη... fadeaway κίνηση με την οποία "έχτισε" το όνομά του στο NBA. Άλλωστε, έπαιξαν μαζί επί μια τετραετία στους Μαϊάμι Χιτ (2010-2014) και κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα.

Όταν του ζητήθηκε να κάνει μια εκτίμηση του επόμενου σταθμού του "βασιλιά", που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι απ' τους Καβαλίερς, ο άλλοτε διεθνής πάουερ φόργουορντ προέβλεψε ότι θα είναι οι Χιούστον Ρόκετς.

" Αν έπρεπε να μαντέψω, θα έλεγα τους Ρόκετς. Θα είναι σαν την επόμενη ταινία των Avengers. Οι Γουόριορς θα έχουν 100 σούπερ-ήρωες, θα αποκτήσουν άλλους τόσους οι Ρόκετς και θα παλέψουν. Έτσι θα γίνει", τόνισε!

Πάντως, είναι δεδομένο πως μια τέτοια προοπτική θα "τάραζε" τα νερά του ΝΒΑ, καθώς μια τριάδα Τζέιμς - Χάρντεν - Πολ, θα μπορούσε να κατορθώσει ότι δεν κατάφερε φέτος. Να πάει στους τελικούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK