"Κήδεψαν"... Ίρβινγκ και ελπίδα για τίτλο οι Σέλτικς!

Ο Κάρι Ίρβινγκ τραυματίστηκε και θα χάσει τα πλέι οφς του NBA. Η ατυχία του σταρ των Σέλτικς έγινε "εργαλείο" στα χέρια των ειδικών του ίντερνετ που έκαναν... κηδεία στον πρώην άσο των Καβαλιέρς και στις ελπίδες τίτλου της Βοστόνης (VIDEO).

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Βοστόνη έπειτα από την ανακοίνωση Σέλτικς - Ίρβινγκ ότι ο σταρ της ομάδας μένει εκτός πλέι οφς και θα χρειαστεί κοντά στους 5 με 6 μήνες για να επανέλθει.

Το δυσάρεστο γεγονός, πάντως, δεν εμπόδισε κάποιους στο διαδίκτυο να κάνουν... πλάκα, φτιάχνοντας VIDEO με την... κηδεία του Κάρι Ίρβινγκ και των ελπίδων των Σέλτικς να διεκδικήσουν φέτος το πρωτάθλημα.

Δείτε το "δημιούργημα":

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.