Κι όμως, τον διαγωνισμό καρφωμάτων κέρδισε ο... Βινς Κάρτερ

Ο νεαρός Ντόνοβαν Μίτσελ ντύθηκε... Βινς Κάρτερ και θριάμβευσε στο διαγωνισμό των καρφωμάτων του All-Star για το 2018. Συγκίνησε ο rookie των Τζαζ όταν "πέταξε" στο τελευταίο κάρφωμα, φορώντας τη φανέλα του Κάρτερ. (VIDEO)

O 21χρονος Ντόνοβαν Μίτσελ είναι ο νέος "βασιλιάς" του διαγωνισμού καρφωμάτων του All-Star. Γεννημένος στις 7 Σεπτεμβρίου του 1996, ο rookie των Τζαζ κατάφερε να συγκινήσει τους φαν του NBA πριν το κάρφωμα της νίκης...

Ο Ντόνοβαν έβγαλε τη φανέλα της ομάδας του και από μέσα φορούσε αυτή του Βινς Κάρτερ όταν αγωνιζόταν στους Ράπτορς, με το θρυλικό 15 στην πλάτη.

Το ανερχόμενο "αστέρι" του ΝΒΑ... πέταξε, κάρφωσε και φώναξε πως ο διαγωνισμός τελείωσε! Πράγματι, η βαθμολογία που πήρε ήταν ανώτερη του Λάρι Νανς Τζούνιορ (98-96 σύνολο) και ο μικρός έγραψε ιστορία.

 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.