Κι όμως, τον διαγωνισμό καρφωμάτων κέρδισε ο... Βινς Κάρτερ

Ο νεαρός Ντόνοβαν Μίτσελ ντύθηκε... Βινς Κάρτερ και θριάμβευσε στο διαγωνισμό των καρφωμάτων του All-Star για το 2018. Συγκίνησε ο rookie των Τζαζ όταν "πέταξε" στο τελευταίο κάρφωμα, φορώντας τη φανέλα του Κάρτερ. (VIDEO)

O 21χρονος Ντόνοβαν Μίτσελ είναι ο νέος "βασιλιάς" του διαγωνισμού καρφωμάτων του All-Star. Γεννημένος στις 7 Σεπτεμβρίου του 1996, ο rookie των Τζαζ κατάφερε να συγκινήσει τους φαν του NBA πριν το κάρφωμα της νίκης...

Ο Ντόνοβαν έβγαλε τη φανέλα της ομάδας του και από μέσα φορούσε αυτή του Βινς Κάρτερ όταν αγωνιζόταν στους Ράπτορς, με το θρυλικό 15 στην πλάτη.

Το ανερχόμενο "αστέρι" του ΝΒΑ... πέταξε, κάρφωσε και φώναξε πως ο διαγωνισμός τελείωσε! Πράγματι, η βαθμολογία που πήρε ήταν ανώτερη του Λάρι Νανς Τζούνιορ (98-96 σύνολο) και ο μικρός έγραψε ιστορία.

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!