Κιντ: "Πείτε τον όπως θέλετε, ο Giannis θα έχει την μπάλα"

Ο Τζέισον Κιντ ανακοίνωσε τη μονιμοποίηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο "1", ασχέτως καλοκαιρινών αποφάσεων-κινήσεων-ανταλλαγών.

Κιντ: "Πείτε τον όπως θέλετε, ο Giannis θα έχει την μπάλα"
Αντετοκούνμπο Μπακς

Ο αρμόδιος αποφάσισε και ο κύβος ερρίφθη! Ανεξαρτήτως της παραμονής ή όχι του τραυματία Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο οργανωτής των επιθέσεων των Μπακς από το πρώτο τζάμπολ της επόμενης περιόδου.

Το είπε ο ίδιος ο Τζέισον Κιντ στην κουβέντα που υποχρεωτικά άνοιξε για τα μελλοντικά σχέδιά του μετά την επικύρωση του αποκλεισμού των "ελαφιών" από την post season. " Θα προχωρήσουμε με αυτόν να κρατάει την μπάλα. Μπορείτε να τον πείτε πόιντ γκαρντ, πόιντ φόργουορντ ή πόιντ σέντερ", τόνισε χαρακτηριστικά ο 43χρονος κόουτς έχοντας καταλήξει ότι αυτή είναι η θέση στην οποία ο "Greek Freak" κάνει όντως τη διαφορά.

Αλήθεια είναι ότι ο Κιντ χρειάστηκε λίγο χρόνο για να πειστεί, να του δώσει το κουμάντο και τον χρίσει απόλυτο ηγέτη του υπόλοιπου συνόλου. Τον δοκίμασε όμως και αυτός ανταποκρίθηκε περίφημα, καταγράφοντας τις καλύτερες επιδόσεις απ' όταν εντάχθηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Μαζί πέτυχε και τέσσερα triple-doubles, δείχνοντας πόσο άνετα αισθάνεται με την μπάλα στα χέρια.

" Με αυτόν να έχει την μπάλα, την πίεση που βάζει την άμυνα και την ικανότητά του να βρίσκει τους συμπαίκτες του, είναι συν για μας", συμπλήρωσε ο κόουτς.

Το μόνο που απομένει πλέον στον Αντετοκούνμπο είναι να βελτιώσει σε τέτοιο βαθμό το σουτ που θα μετατραπεί σ' έναν ολοκληρωμένο All Star. Και τότε άντε πιάστε τον. Μαζί και τους Μπακς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι καλύτερες φάσεις του Αντετοκούνμπο

Η μπάλα στα χέρια του Giannis: η τρομερή βελτίωση, τα απίθανα νούμερα, η αποθέωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK