Τζιάνα Μπράιαντ: Η κόρη του Κόμπε έχει πάρει το 'δηλητήριο'

Το 'Black Mamba' επιστρέφει. Σε νεότερη και εξελιγμένη εκδοχή, γένους θηλυκού. Το δηλητήριο είναι εξίσου θανατηφόρο, ψάξτε για δραστικό αντίδοτο.

Kobe Bryant and his daughter Gianna watch the first half of an NCAA college basketball game between Connecticut and Houston, Saturday, March 2, 2019, in Storrs, Conn. (AP Photo/Jessica Hill)
Kobe Bryant and his daughter Gianna watch the first half of an NCAA college basketball game between Connecticut and Houston, Saturday, March 2, 2019, in Storrs, Conn. (AP Photo/Jessica Hill) AP PHOTO/JESSICA HILL

Ο Κόμπε Μπράιαντ διάδοχο δεν φαίνεται πως θα δει. Ακόμη και το τέταρτο παιδί που έρχεται οσονούπω στη ζωή, κόρη θα είναι. Όπως οι τρεις προηγούμενες.

Τον ίδιο ουδόλως τον απασχολεί, αντιθέτως απολαμβάνει αυτή τη μοναδικότητα αυτών των στιγμών. " Είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένος. Η Βανέσα με προκαλούσε να κάνουμε ένα αγόρι. Θέλει περισσότερο από μένα ένα γιο. Μου έλεγε 'ας δούμε αν μπορείς'. Μπα. Όχι ακόμα. Θα δούμε, θα δούμε", έλεγε χαμογελώντας ο 5 φορές πρωταθλητής με τους Λέικερς στην Έλεν ντε Τζένερις.

Γιατί όχι, άλλωστε;

Η εγκυμοσύνη της συζύγου του είχε δημοσιοποιηθεί στις αρχές του χρόνου. Πέρασαν ήδη 4 μήνες έως την αφιέρωση προς τη Βανέσα με μια φωτογραφία των 5 τους, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, " για όλα όσα κάνεις για την οικογένειά μας".

Το ζεύγος Μπράιαντ-Λέιν, που συμπληρώνει εφέτος 20 χρόνια σχέσης και 18 γάμου (που δεν ενέκριναν οι γονείς του και λίγο έλειψε να λήξει το 2013), είχε ήδη τη 16χρονη Νατάλια Ντιαμάντε, τη 13χρονη Τζιάνα Μαρία-Ονόρε και τη 2χρονη Μπιάνκα Μπέλα. Εν αναμονή της επόμενης 'πριγκίπισσας' της οικογένειας, η οποία θα συμπληρώσει το καρέ.

Αν ψάξουμε για λεπτομέρειες, αυτή που μοιάζει περισσότερο στον Κόμπε είναι η δεύτερη, η 'Τζίτζι' (όπως τη φωνάζουν), που γεννήθηκε ανήμερα Πρωτομαγιάς το 2006, έξι λεπτά νωρίτερα από την κόρη του Σακίλ! Βλέμμα και χαμόγελο 'ανήκουν' στα χαρακτηριστικά που της κληροδότησε ο πατέρας της. Είναι δε η μόνη από τις δυο μεγάλες που ακολουθεί τα βήματά του. Πιστά μάλιστα, αφού η Λία (που θυμίζει τη μητέρα της) προτιμάει το βόλεϊ.

Τζιάνα Μπράιαντ: Η κόρη του Κόμπε έχει πάρει το 'δηλητήριο'

Ο Μπράιαντ, που διαψεύδει συνεχώς πως θα γυρίσει στο ΝΒΑ ως τζένεραλ μάνατζερ, διαθέτει άπλετο χρόνο και ασχολείται πολύ μαζί της. Παίζει άλλωστε στη λίγκα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει. Την προπονεί επίσης ατομικά και τη συμβουλεύει σε κάθε βήμα της. Δεν απαιτεί, την καμαρώνει για ό,τι έχει καταφέρει ως τώρα.

Άρτιος χειρισμός της μπάλας, σωστή πάσα, έλεγχος του κορμιού, γρήγορο πρώτο βήμα, εξαιρετική εκτέλεση από μακρινή απόσταση και καλή φυσική κατάσταση συνθέτουν κομμάτι-κομμάτι την μπασκετικό προφίλ της 13χρονης Τζιάνα που τώρα διαμορφώνεται σωματικά.

Βλέποντάς την να κινείται στο χώρο καταλαβαίνεις πως έχει αποφύγει να κοπιάρει το στιλ του Κόμπι. Είναι όμως εξίσου επιδραστική στο παιχνίδι της ομάδας της, καθοδηγεί τις άλλες και δεν φοβάται ν' αναλάβει τις ευθύνες. Σκοράροντας με κάθε τρόπο. Προσοχή, δαγκώνει, ως γνήσιο Black Mamba.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Jessica Hill

News 24/7

24MEDIA NETWORK