Κουίζ: Τα καλύτερα Jordan όλων των εποχών

Τα "Air Jordan" συμπλήρωσαν φέτος 32 χρόνιας ζωής και το Contra.gr ζητά από τους αναγνώστες του να επιλέξουν τα καλύτερα και τα χειρότερα παπούτσια της σειράς του κορυφαίου NBAer όλων των εποχών.

Ο Μάικλ Τζόρνταν βγάζει εκατομμύρια ακόμα και στον... ύπνο του, αφού οτιδήποτε έχει πάνω το όνομα του πουλάει. Και όταν λέμε πουλάει εννοούμε σαν τρελό. Φυσικά το πιο διάσημο προϊόν που έχει στην κατοχή του ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας, είναι τα παπούτσια "Air Jordan".

Από το 1984 όταν τα πρωτοφόρεσε ο ίδιος μέχρι το 1985 που κυκλοφόρησαν για το ευρύ κοινό, έχουν κάνει θραύση και η αξία του franchise έφτασε σε... αστρονομικά ποσά. Εμείς επιλέξαμε 15 από τα ωραιότερα παπούτσια της σειράς και ζητάμε από εσάς να μας πείτε ποια σας αρέσουν και ποια όχι.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.