Ξεχάστε τα όσα ξέρατε για το All Star Game: Ιστορική αλλαγή!

Τέλος στις ομάδες της Ανατολής και της Δύσης βάζει το NBA, παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό σύστημα από το οποίο θα διαμορφώνονται οι δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν στο All Star Game.

Ξεχάστε τα όσα ξέρατε για το All Star Game: Ιστορική αλλαγή!

Ο νόμος των… ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ θα ισχύσει για την τελική μορφή των ομάδων του επόμενουAllStarGameτου ΝΒΑ που θα διεξαχθεί στο Λος Άντζελες τον ερχόμενο Φεβρουάριο!

Όπως διέρρευσε χθες το ΝΒΑ αποφάσισε να αλλάξει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την επιλογή των παικτών ενώ πλέον ο αγώνας δεν θα είναι «Ανατολή» εναντίον «Δύσης» με τη μορφή τουλάχιστον που το γνωρίζαμε αφού οι αρχηγοί των δύο ομάδων, θα είναι αυτοί που θα επιλέξουν τους μισούς παίκτες της ομάδας ανάλογα με τα… γούστα τους και ανεξαρτήτως αν παίζουν στην ίδια περιφέρεια!

Ας το κάνουμε όμως πιο λιανά…

Η διαδικασία της ψηφοφορίας όσον αφορά στους βασικούς της Ανατολικής και της Δυτικής περιφέρειας θα παραμείνει ίδια. Οι παίκτες θα ψηφιστούν από το κοινό, από τους συμπαίκτες τους και τους προπονητές των ομάδων. Οι 5+5 βασικοί λοιπόν θα ανακοινωθούν στις 18 Ιανουαρίου 2018 με διαδικασία που θα είναι ίδια με ότι ίσχυε μέχρι τώρα ενώ οι 7 αναπληρωματικοί σε κάθε ομάδα θα ανακοινωθούν στις 23 Ιανουαρίου από τους προπονητές για τους οποίους δεν αλλάζει η διαδικασία. Όμως από εκεί και πέρα αρχίζουν οι καινοτομίες…

Οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Ανατολής και Δύσης, δηλαδή οι παίκτες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους ανά περιφέρεια θα είναι αυτοί που θα επιλέξουν και θα χωρίσουν τους συμπαίκτες τους ανεξαρτήτως περιφέρειας! Αυτός με τους περισσότερους ψήφους θα διαλέξει πρώτος, ο αντίπαλος θα διαλέξει στη συνέχεια και ένας-ένας θα κάνουν τις επιλογές τους όπως γίνεται στον καταρτισμό των ομάδων που αγωνίζονται στα ανοιχτά γήπεδα των ΗΠΑ!

Αυτή η διαδικασία θα δώσει έξτρα ίντριγκα αφού πλέον οι σταρ θα κάνουν τις επιλογές με βάση τις συμπάθειές και αντιπάθειές τους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK