Λάβρος ο Κερ για την οπλοκατοχή: "Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι τρελή, όλοι είμαστε τρελοί"

Ο Στιβ Κερ που έχει χάσει την πατέρα του πριν από 32 χρόνια από δολοφονική επίθεση στη Βηρυττό, άσπραψε και βρόντηξε για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ: "Αυτοί που υπερασπίζονται αυτό το δικαίωμα έχουν χάσει συγγενή τους σε δολοφονία;" αναρωτήθηκε εύλογα ο Αμερικανός κόουτς.

Λάβρος ο Κερ για την οπλοκατοχή: "Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι τρελή, όλοι είμαστε τρελοί"

Ο Στιβ Κερ έχασε το εφετινό πρωτάθλημα, κέρδισε το περσινό με τους Γουόριορς. Αυτό δεν θα τον κάνει καλύτερο άνθρωπο ή πολίτη. Η ανησυχία του όμως για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ μπορεί να τον βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση, όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τους Αμερικανούς εν γένει.

Ο Αμερικανός κόουτς, ο οποίος έχασε το πατέρα του το 1984 από πυροβολισμούς στο αμερικανικό πανεπιστήμιο της Βηρυττού, δεν μάσησε τα λόγια για το αμερικανικό κράτος που ουσιαστικά επιτρέπει τις δολοφονίες στην επικράτειά του.

Σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Κερ ήταν απλά συγκλονιστικός: "Θέλω να βγάλω αυτό το βάρος από το στήθος μου. Η κυβέρνησή μας είνα τρελή. Είμαστε όλοι τρελοί. Με ενοχλεί αυτή η εμμονή με το δικαίωμα στην οπλοκατοχή.

Εχω την πεποίθησή μας ότι οι προγονοί μας, αυτοί που θεμελίωσαν αυτή τη χώρα το 1776, δεν θα συναινούσαν ποτέ στην ελεύθερη πώληση όπλων ανά την επικράτεια. Πιο εύκολα παίρνει όπλο στην Αμερική παρά δίπλωμα οδήγησης! Αυτό το πράγμα είναι τρελό. Ο υπόλοιπος κόσμος πιστεύει ότι είμαστε τρελοί. Και είμαστε πράγματι.

Βλέπω τους γερουσιαστές και τα μέλη του Κογρέσου να υπερασπίζονται το δικαίωμα στην αγορά όπλων. Και αναρωτιέμαι. Πως θα αισθάνονταν αν είχαν χάσει τον πατέρα τους, τη μητέρα τους, την αδελφή, τον αδελφό, το σύζυγο, το παιδί τους. Τι άλλο θα μπορούσε να τους αλλάξει άποψη;"

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η τραγική ιστορία που σημάδεψε τη ζωή του Στιβ Κερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK