O Leonard αυτοχαρακτηρίζεται "διασκεδαστικός" και πνίγεται από τα γέλια!

Η προσπάθεια του Kawhi Leonard να σπάσει τον πάγο με τους ρεπόρτερ των Raptors είχε ένα αυτοσαρκαστικό και διασκεδαστικό αποτέλεσμα. Παρόλο που το γέλιο του ήταν... πνιχτό!

O Leonard αυτοχαρακτηρίζεται "διασκεδαστικός" και πνίγεται από τα γέλια!

Πρόσωπο 'παγωμένο', χωρίς συναίσθημα. Βλέμμα απλανές. Απουσία έκφρασης. Λέξεις που περιγράφουν με ακρίβεια την όψη του Kawhi Leonard.

Το τι κρύβει πίσω από την 'ψυχρή' εικόνα, ο ίδιος μόνο το γνωρίζει.

Η δολοφονία του πατέρα του Mark στο πλυντήριο αυτοκινήτων που διατηρούσε, όταν ο 27χρονος σήμερα σούπερ σταρ του ΝΒΑ ήταν στα 16.5 του, τον σημάδεψε αναμφίβολα. " Ένιωσα σαν να σταμάτησε ο κόσμος, δεν ήθελα να το πιστέψω", είχε ισχυριστεί μιλώντας για το τραγικό συμβάν. Οι δυο τους ήταν πάρα πολύ δεμένοι. Ο μικρός τον βοηθούσε στη δουλειά επί 10ωρο και ο μεγάλος δεν του κράτησε κακία για το γεγονός πως προτίμησε το μπάσκετ από το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, στο οποίο είχε αφιερώσει τα πρώτα χρόνια του.

Μετά από εκείνη την ημέρα ο Leonard μεταμορφώθηκε. Η μητέρα του Kim δεν έκρυβε την ανησυχία της για το γεγονός πως από εκείνη την 18 Ιανουαρίου του 2008 ο 'βενιαμίμ' της πολύτεκνης οικογένειας Leonard (τέσσερα κορίτσια, ένα αγόρι) είχε επιλέξει να μην εκφράζεται, να μην αντιδρά. Ούτε στην κηδεία το είχε κάνει, προτίμησε να 'υποφέρει' εσωτερικά.

Σπούδασε δύο χρόνια στο San Diego State, έγινε draft στο Νο15 του 2011, κατέκτησε πρωτάθλημα με τους Spurs, αναδείχθηκε MVP των τελικών του 2014 και δύο φορές αμυντικός της χρονιάς. Σχεδόν πάντα όμως η ίδια έκφραση. Πανί. Σπανίως μειδιούσε, όπως τότε που τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος Obama στον Λευκό Οίκο, τον Γενάρη του '15. Ακόμη σπανιότερα γελούσε. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που η τελευταία σεζόν του στο Σαν Αντόνιο ήταν για τον ίδιο εφιαλτική, έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους των Spurs.

President Barack Obama is presented an autographed basket by San Antonio Spurs forward Kawhi Leonard as he honored the 2014 NBA Champions the San Antonio Spurs basketball team during a ceremony in the East Room White House in Washington, Monday, Jan. 12, 2015. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
Καουάι Λέοναρντ και Μπαράκ Ομπάμα AP PHOTO/PABLO MARTINEZ MONSIVAIS

Η ανταλλαγή ήταν ο μόνος δρόμος. Στις 18 Ιουλίου ανακοινώθηκε πως παραχωρήθηκε στους Raptors, παρέα με τον Danny Green έναντι των DeMar DeRozan, Jakob Pοltl και μια προστατευμένη επιλογή στον α' γύρο του ντραφτ του '19.

Εκτίμησαν ότι επειδή το Τορόντο δεν ήταν ο ιδανικός προορισμός, θα παρουσιαστεί το ίδιο μελαγχολικός. Οικτρό λάθος.

Ο Kawhi Leonard είναι ένας "fun guy", όπως αυτοχαρακτηρίστηκε μετά από ερώτηση στη media day των Raptors, ο οποίος "προφανώς αγαπάω το μπάσκετ".

πάρχουν περισσότερες ερωτήσεις να μου κάνετε για να σας πω για τον εαυτό μου", συμπλήρωσε δείχνοντας μάλλον ενοχλημένος, αλλά ξαφνικά κάγχασε θέλοντας να μικρύνει την απόσταση μεταξύ του πάνελ και των δημοσιογράφων στην αίθουσα.

Μπορείς κι εσύ να γελάσεις μαζί του...

Ασχέτως αν είχε προηγηθεί αυτή η εικόνα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK