Μα, 300 εκατομμύρια για τους Καβαλίερς; Ας σοβαρευτούμε...

Υπάρχει περίπτωση οι Καβαλίερς να γίνουν η πιο "ακριβή" ομάδα όλων των εποχών στο ΝΒΑ. Ο Λεμπρόν ορίζει τη μοίρα τους, όπως φυσικά και η εξέλιξη της σεζόν.

Μέχρι τις δραστικές κινήσεις των Καβς στο φινάλε της διαδικασίας ανταλλαγών που έφεραν Χουντ, Χιλ, Κλάρκσον και Νανς, ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν μέσα στη μουρμούρα.  Για το υλικό, για την έλλειψη στηριγμάτων, για την οικονομική πολιτική της διοίκησης. Όλο κάτι έφταιγε του "Βασιλιά", ο οποίος βλέποντας την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του ζητούσε, εμμέσως πλην σαφώς, αλλαγές.

Το χατίρι τού έγινε (ως συνήθως), με αποτέλεσμα στο Κλίβελαντ να μαζευτούν νιάτα, ενέργεια και δίψα για πρωτάθλημα. Μαζί όμως αυξήθηκαν πάρα πολύ τα έξοδα για τα συμβόλαια. Τόσο πολύ που αν το καλοκαίρι μείνει ο Λεμπρόν Τζέιμς (μαζί και ο Χουντ), οι Καβαλίερς θα είναι η πιο "δαπανηρή" ομάδα της ιστορίας του ΝΒΑ.

Το κόστος για τα συμβόλαια μόνο θα ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια, με τα μισά εξ αυτών να προέρχονται από τους φόρους πολυτελείας που θα κληθούν να πληρώσει η ιδιοκτησία. 

Δείτε τον πίνακα του ESPN με τα συμβόλαια θ' αντιληφθείτε ακριβώς τι εννοούμε.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...