Μαύρη πέτρα θα ρίξει πίσω του ο Άντονι

Η απόφαση του "Μέλο" ν' απαρνηθεί τον ευνοϊκό όρο του συμβολαίου του με τους Νικς άνοιξε την πόρτα εξόδου από τη Νέα Υόρκη.

New York Knicks' Carmelo Anthony (7) gestures to fans after an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers Wednesday, April 12, 2017, in New York. The Knicks won 114-113. (AP Photo/Frank Franklin II)
New York Knicks' Carmelo Anthony (7) gestures to fans after an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers Wednesday, April 12, 2017, in New York. The Knicks won 114-113. (AP Photo/Frank Franklin II) AP

Τίποτα δεν θα θυμίζει τους Νιου Γιορκ Νικς τη νέα σεζόν, αφού μετά την απόλυση του προέδρου Φιλ Τζάκσον, ο οποίος τα έκανε… μαντάρα την τελευταία 3ετία, ακολουθεί και ο σταρ Καρμέλο Άντονι.

Ο "Μέλο", παίκτης των Νικς από το 2011 όταν αποκτήθηκε μέσω ανταλλαγής από τους Νάγκετς, προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του αποδέχθηκε την πρόταση να παραιτηθεί του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του και προβλέπει ρήτρα 8,1 εκατομμυρίων δολαρίων ώστε να μην περιληφθεί σε οποιαδήποτε ανταλλαγή.

Το δημοσίευμα του ESPN δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και όλα δείχνουν πως ένας μεγάλος κύκλος που άνοιξε πριν από έξι χρόνια κλείνει τις επόμενες ημέρες.

Οι Νικς, με δεδομένο ότι ο Καρμέλο έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια έναντι 54 εκατομμύρια δολαρίων, σκέφτονταν να τον παραχωρήσουν στους Χιούστον Ρόκετς με αντάλλαγμα τον Ράιαν Άντερσον. Μετά όμως από τη βολική αυτή εξέλιξη, ο "Μέλο" είναι έτοιμος να πάει όπου εκείνος επιλέξει, με τους περσινούς πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς δίπλα στον παλιόφιλο Λεμπρόν, αλλά και τους Ρόκετς (των Χάρντεν και Πολ) να είναι δυο πιθανοί προορισμοί.

AP Photo/Frank Franklin II

News 24/7

24MEDIA NETWORK