Με 2 δολάρια θα βλέπει ΝΒΑ και ο πλέον 'καθεστωτικός' ποδοσφαιρόφιλος

Ο πάμφθηνος τρόπος που σκέφτηκαν οι ιθύνοντες του ΝΒΑ για ν' αυξήσουν το 'τηλεοπτικό' κοινό των αγώνων θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πολέμιους του μπάσκετ.

Ας δεχθούμε αυθαίρετα και πέρα από κάθε λογική πως ένας αγώνας μπάσκετ διαρκεί 40 λεπτά, αλλά μονάχα τα τελευταία 10 έχουν πραγματικό ενδιαφέρον και την ανάλογη σημασία. Ότι προηγουμένως δεν έχει γίνει οτιδήποτε άλλο άξιο αναφοράς.

Για όλους εκείνους που ασπάζονται το παραπάνω αντι-καλαθοσφαιρικό και ποδοσφαιρο-καθεστωτικό απόφθεγμα, το ΝΒΑ δίνει την απόλυτη λύση. Θες μεσοβέζικη, έναν έντιμο συμβιβασμό; Πεσ' το κι έτσι...

Πάντα μπροστά από την εποχή της, χαράσσοντας νέους δρόμους στο μάρκετινγκ και την προώθηση του προϊόντος που παρέχει παγκοσμίως, η κορυφαία λίγκα του κόσμου θέλει να προσελκύσει όλους εκείνους που κουράζονται να παρακολουθούν ένα ολόκληρο παιχνίδι και βγάζει προς πώληση μονάχα την τελευταία περίοδο.

Μάλιστα η τιμή είναι άκρως προσιτή. Με δυο δολάρια από την πιστωτική-χρεωστική κάρτα, θα έχει τη δυνατότητα οποιοσδήποτε να αγοράσει τη live μετάδοση του φαινομενικά πιο κομβικού κομματιού ενός αγώνα της κανονικής περιόδου που αρχίζει στις 16 Οκτωβρίου.

Ο κομισάριος Adam Silver έκανε λόγο για "μεγάλη στιγμή, άλλο ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός".

Το εγχείρημα είναι βέβαιο πως θα πετύχει και σταδιακά, αφού πρώτα λυθούν κάποια τεχνικά ζητήματα, θα επεκταθεί σ' όλες τις επιμέρους περιόδους. Ακόμη και για... στοιχηματικούς λόγους, οι εμπνευστές του θεωρούν ότι θ' αυξήσει ακόμη περισσότερο τη δημοφιλία του πρωταθλήματος εντός κι εκτός συνόρων. Όχι άδικα...

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.