Με... 8-1 στην πλάτη οι Ουόριορς "στέλνουν" σε άλλη ομάδα τον Λεμπρόν

"Σκούπα" στους τελικούς από το Γκόλντεν Στέιτ που κέρδισε τους Καβαλιέρς για 4η φορά με 108-85 και κατάκτησε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ για δεύτερη σερί χρονιά. Repeat στον τίτλο του MVP πραγματοποίησε ο Ντουράντ, ενώ ο ολομόναχος Λεμπρόν δείχνει... φευγάτος από το Κλίβελαντ.

Με... 8-1 στην πλάτη οι Ουόριορς "στέλνουν" σε άλλη ομάδα τον Λεμπρόν

Τις υπερβάσεις διά χειρός Λεμπρόν Τζέιμς οι Καβαλιέρς τις κατάφεραν στους τελικούς της περιφέρειας.

Απέναντι στην κορυφαία ομάδα της εποχής μας και για δεύτερη σερί χρονιά όμως... υποκλίθηκαν, χάνοντας το πρωτάθλημα με "σκούπα" και τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Οι Ουόριορς, χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα κέρδισαν στο Κλίβελαντ με 108-85 και στέφθηκαν πρωταθλητές, δείχνοντας ασταμάτητοι προς το χτίσιμο... δυναστείας!

Κορυφαίος των champions για μία ακόμη χρονιά αναδείχθηκε ο Κέβιν Ντουράντ, ενώ απ' το άλλο... στρατόπεδο όλα μοιάζουν σαν να ήρθε το τέλος μίας εποχής, αυτής του Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο "βασιλιάς" κουράστηκε, έκανε μια "τρελή" χρονιά, αλλά έμεινε με άδεια χέρια ξανά, οπότε λογικό είναι να πληθαίνουν οι φήμες που τον θέλουν να εγκαταλείπει την αγαπημένη του ομάδα, ψάχνοντας αλλού το... μυστικό για εκθρονίσει τους "πολεμιστές".

Άλλωστε, το 8-1 στο σύνολο των δύο τελευταίων τελικών του NBA αποδεικνύει πως μόνος του ο Τζέιμς δεν μπορεί να κερδίσει τους Ουόριορς.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 4ου ΤΕΛΙΚΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK