Μέχρι και η Μελάνια "απάτησε" τον Τραμπ με τον Λεμπρόν Τζέιμς

Mr President, καλύτερα να μασάς παρά να γράφεις στο twitter. Διότι και η ίδια σου η σύζυγος στράφηκε εναντίον σου. Όχι μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν και όλο το ΝΒΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε ό,τι πιο προσβλητικό - προκλητικό - άστοχο έχει γραφεί ποτέ από Πρόεδρο των ΗΠΑ. Με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή όσων καταπιάστηκαν με το θέμα. Ο οργανισμός του ΝΒΑ συστρατεύτηκε για άλλη μια φορά εναντίον του Πλανητάρχη και ο ντόρος που έγινε άγγιξε ακόμη και την "πρώτη κυρία" της χώρας.

Η Μελάνια είναι μια γυναίκα που ζει στο πλευρό του συζύγου της. Ούτε πολλές αφορμές δίνει, ούτε δηλώσεις κάνει για τη δράση του. Σαν να στέκεται στο πλευρό του και να τον... υπομένει.

Όχι όμως αυτή τη φορά. Μέχρι και η ίδια ύψωσε το ανάστημά της σε δήλωση που μετέφερε στα μέσα ενημέρωσης εκπρόσωπός της. "Φαίνεται πως ο Λεμπρόν Τζέιμς εργάζεται για να δημιουργεί ωραία πράγματα για χάρη της επόμενης γενιάς μας", ανέφερε, συμπληρώνοντας μεταξύ άλλων για την Μελάνια πως "ενθαρρύνει πάντα τον ανοικτό διάλογο για θέμα που αφορούν τα παιδιά. Όπως γνωρίζετε η κυρία Τραμπ έχει ταξιδέψει σ' όλη τη χώρο και παγκοσμίως, μιλώντας στα παιδιά για το σωστό και υγιή τρόπο ζωής και τη σημασία της υπεύθυνης συμπεριφοράς στο διαδίκτυο. Θα ήταν ανοικτή να επισκεφθεί το I Promise School στο Άκρον". 

Δημόσια κρεβατομουρμούρα λέγεται αυτό...

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!