Μην παίζεις με τον Μουτόμπο, ιδίως αν είσαι χάκερ...

Θύμα ηλεκτρονικού... εγκλήματος έπεσε ο Ντικέμπε Μουτόμπο. Ανακάλυψε όμως την "απάτη" και έστειλε μήνυμα σε αυτόν-τούς που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν τη φήμη του.

Άγνωστοι παραβίασαν τους κωδικούς του προσωπικού email του Ντικέμπε Μουτόμπο και έστελναν μηνύματα ζητώντας χρήματα με την... υπογραφή του!

Την απάτη αποκάλυψε ο ίδιος ο Ζαϊρινός σέντερ, μέλος του Hall of Fame, ο οποίος μόλις ανακάλυψε τη "διάρρηξη" της αλληλογραφίας του έσπευσε να ενημερώσει φίλους και γνωστούς.

Με video που ανήρτησε στο instagram, παρακάλεσε όποιον έχει πάρει e-mail από τον ίδιο να μην απαντήσει. "Αν λάβετε ένα μήνυμα από τον Ντικέμπε Μουτόμπο με το οποίο ζητάω χρήματα από τις Φιλιππίνες, δεν είμαι εγώ. Χάκαραν το email μου αυτοί οι τρελοί άνθρωποι. Δεν ξέρω γιατί, έχουν ανάγκη ν' αποκτήσουν μια ζωή".

Μαζί με το περιεχόμενο του video έστειλε κι ένα μήνυμα στους... χάκερς για να μην το ξανακάνουν. "Όχι, όχι, όχι. Δεν μπορούν να νικήσουν στο Σπίτι του Μουτόμπο".

No No No. They can not win in the House of Mutombo.

A video posted by Dikembe Mutombo (@dofficialmutombo) on

 

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...