Μην τον τσιγκλήσεις τον Κέβιν Λοβ, έχει αποστομωτική και... λαμπερή απάντηση

Η προσπάθεια "αποδόμησης" του Κέβιν Λοβ τον έχει πειράξει πολύ, τόσο που μπήκε στον πειρασμό ν' απαντήσει σε tweet που αφορούσε τη χρησιμότητά του στους Καβαλίερς.

Όσο αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο ο Κέβιν Λοβ έχει χρόνο ν' αφιερώνει στα social media. Να γελάει ή να θυμώνει με ό,τι γράφεται γι' αυτόν. Ιδίως τώρα που η άνοδος των Καβαλίερς έχει συνδυαστεί με τη δική του απουσία, με αποτέλεσμα η κουβέντα για το αν ταιριάζει με τους υπόλοιπους της νέας παρέας έχει φουντώσει.

Ο Λοβ θα γυρίσει στη δράση μετά τα μέσα Μαρτίου, κοντά στις αρχές Απρίλη. Οι πειστικές αγωνιστικές απαντήσεις θα δοθούν τότε. Μέχρι εκείνη τη στιγμή θα έχουμε μονάχα τη δική του... απάντηση σ' όσους πιστεύουν ότι είναι το γρανάζι που φρενάρει και μπουκώνει τη μηχανή.

Πώς αντέδρασε ο Λοβ όταν διάβασε να τον πιάνουν ξανά στο στόμα τους και ν' απορούν με τη χρησιμότητά του; Μ' ένα βίντεο από την κορυφαία στιγμή της καριέρας του. Ένα βίντεο με το δαχτυλίδι του πρωταθλητή που κοσμεί την προσωπική συλλογή του!

Οι σταρ του ΝΒΑ δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Κι αν πέσει σηκώνουν το γάντι έτοιμοι για διαδικτυακό καβγά...

 

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.