Μίλησε ο Γκασόλ, "σούζα" οι Γκρίζλις

Στο Μέμφις δεν ρίσκαραν να δυσαρεστήσουν τον Μαρκ Γκασόλ και... απέλυσαν τον προπονητή που δεν τον χρησιμοποίησε στο φινάλε του αγώνα με τους Νετς.

Memphis Grizzlies head coach David Fizdale, right, talks with Memphis Grizzlies guard Andrew Harrison (5) and center Marc Gasol in the second half of an NBA basketball game Thursday, Dec. 1, 2016, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Φιτζντέιλ Γκασόλ AP PHOTO/BRANDON DILL

Ο Ντέιβιντ Φιτζντέιλ έπαιξε κι έχασε. Η ζαριά που έφερε, αφήνοντας τον Μαρκ Γκασόλ στον πάγκο κι ας έλειπε ο Κόνλεϊ, ήταν "ασόδυο" και η ήττα από τους Νετς αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του στον πάγκο των Γκρίζλις. Σαν να το προκάλεσε πάντως...

Η ήττα ήταν μόνο η αφορμή. Η αιτία βαθύτερη και είχε να κάνει με τον Ισπανό σέντερ. Ο οποίος δεν... συγχώρεσε στον προπονητή του ότι τον άφησε ανενεργό στο τελευτυαίο κομμάτι του αγώνα με τους Νεοϋορκέζους και επί της ουσίας... έστειλε sms στη διοίκηση "ή εγώ ή αυτός".

Εσύ του είπαν οι άνθρωποι του Μέμφις, αφού όταν ακούς τον αστέρα σου να μιλάει δημοσίως για απογοήτευση και θυμό είναι σαν να ρωτάς τι κάνει "νιάου, νιάου στα κεραμίδια". Και άνοιξαν την πόρτα στον Φιτζντέιλ. Ο οποίος αλήθεια είναι πως τις "αρκούδες" καλύτερες δεν τις έκανε. Το περυσινό 43-39 έφτανε για τα πλέι οφ, όχι όμως κάτι παραπάνω, μια αποκλείστηκαν από τους Σπερς (4-2).

Εφέτος τα πράγματα κύλησαν ακόμη χειρότερα (7-12), με αποτέλεσμα το γυαλί να ραγίσει και να μην κολλάει ούτε με... uhu. Γι' αυτό και το 'σπασαν μια και καλή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK