Ο Λεμπρόν θυμήθηκε, αναγκαστικά, τα νιάτα του!

Οι Καβαλίερς πήραν τρεις πόιντ γκαρντ το καλοκαίρι, λίγο μετά το ξεκίνημα της σεζόν ζήτησαν στα... γεράματα από τον Γουέιντ να αλλάξει ρόλο και κατέληξαν να βάλουν σε αυτή τη θέση τον ΛεΜπρον Τζέιμς μετά από 12 χρόνια! Και πάλι όμως δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν τους Μπουλς!

Cleveland Cavaliers' LeBron James, right, passes against Chicago Bulls' Cristiano Felicio (6), from Brazil, in the second half of an NBA basketball game, Tuesday, Oct. 24, 2017, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
LeBron James Felicio Cavaliers Bulls AP IMAGES

Οι Μπουλς δεν διαθέτουν την καλύτερη ομάδα τη φετινή περίοδο στο NBA. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, φέτος μόνο με... θαύμα θα μπουν στα πλέι οφ. Παρόλα αυτά κατάφεραν να δυσκολέψουν τους Καβαλίερς, που βρέθηκαν να χάνουν μέχρι και με 12 πόντους διαφορά!

Τελικά η παρέα του ΛεΜπρόν πήρε με την ψυχή στο στόμα τη νίκη με 119-112, με τον "βασιλιά" να αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια! Και όλα αυτά ενώ πρόσφατα αποκτήθηκαν για τη θέση οι Αϊζάια Τόμας, Ντέρικ Ρόουζ, Χοσέ Καλντερόν, ενώ ζήτησαν στα... γεράματα και από τον Γουέιντ να εξυπηρετήσει αυτό το ρόλο.

Ο ΛεΜπρόν ακόμα και ως γκαρντ δεν είχε κανένα πρόβλημα να πετύχει 32 πόντους και να μοιράσει 13 ασίστ, δείχνοντας πως πλησιάζοντας τα 33 του χρόνια μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμα. Οι Καβαλίερς από την άλλη, αν δεν βρουν ισορροπία και υγεία θα δυσκολευτούν αρκετά τη φετινή περίοδο στα πλέι οφ.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μιλάμε για την ομάδα με το υψηλότερο μέσο όρο ηλικίας στην λίγκα.

AP Photo/Tony Dejak

News 24/7

24MEDIA NETWORK