Μόνο από τον Λεμπρόν "έχασε" ο... All Star Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει... ζέσταμα για το δεύτερο All Star Game της καριέρας του καθώς επιλέχτηκε ως βασικός και περιμένει έναν εκ των Λεμπρόν Τζέιμς ή Στέφεν Κάρι να τον επιλέξει στην ομάδα του!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo is defended by Cleveland Cavaliers' LeBron James during an NBA basketball game Tuesday, Nov. 29, 2016, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo is defended by Cleveland Cavaliers' LeBron James during an NBA basketball game Tuesday, Nov. 29, 2016, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) AP PHOTO/AARON GASH

Πέρυσι έκανε ντεμπούτο στο All Star Game στα 22 του χρόνια και διέπρεψε πετυχαίνοντας 30 πόντους, φέτος είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός και δεν αποκλείεται στις 18 Φεβρουαρίου στο Staples Center να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο του κορυφαίου της αναμέτρησης.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα είναι για δεύτερη σερί χρονιά βασικός στην κορυφαία γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ, με την ψηφοφορία να ολοκληρώνεται και τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να έρχεται δεύτερος στις προτιμήσεις του κοινού στην Ανατολή πίσω από τον Λεμπρόν Τζέιμς (2.638.294 έναντι 2.530.211 που πήρε ο "Βασιλιάς").

Με τον Λεμπρόν αρχηγό στην Ανατολή και τον Στέφεν Κάρι στην Δύση, αυτό σημαίνει φέτος πως οι δυο τους θα κληθούν να επιλέξουν τους τέσσερις που θα έχουν για συμπαίκτες στο αρχικό σχήμα, με τον "Giannis" να είναι μία εκ των οκτώ επιλογών τους μαζί με τους Ίρβινγκ, ΝτεΡόζαν, Έμπιντ, Χάρντεν, Ντουράντ, Ντέιβις και Κάζεν.

Περιορισμοί δεν υπάρχουν πλέον μεταξύ Ανατολής και Δύσης και ο Αντετοκούνμπο μπορεί κάλλιστα να επιλεγεί από τον ηγέτη των Γουόριορς Στέφεν Κάρι για να πλαισιώσει τη δική του ομάδα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων θα επιλεχτούν από τους προπονητές των ομάδων της Λίγκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK