Μονρό, η νέα δύναμη των Μπακς στη ρακέτα

Οι Μπακς έκαναν το κόλπο γκρόσο και απέκτησαν τον Γκρεγκ Μονρό, έναν από τους καλύτερους σέντερ που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι στην αγορά.

Μονρό, η νέα δύναμη των Μπακς στη ρακέτα

Πρωταγωνιστικό ρόλο θέλουν τη νέα περίοδο οι Μπακς και το απέδειξαν αποκτώντας από την ελεύθερη αγορά των Γκρεγκ Μονρό.

Στα 25 του ο απόφοιτος του Τζορτζτάουν ήταν μία από τις πλέον ελκυστικές περιπτώσεις ψηλών και τα "ελάφια" κατάφεραν μετά από σκληρή μάχη με τους Νικς και τους Λέικερς να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με τη USA Today, η ομάδα της Νέας Υόρκης δεν προσέφερε στον πρώην σέντερ των Πίστονς το μάξιμουμ συμβόλαιο που ζητούσε και οι Μπακς άρπαξαν την ευκαιρία. Τον υπέγραψαν για τρία χρόνια έναντι 50 εκατ. δολαρίων, επιτρέποντάς του είτε το καλοκαίρι του 2017 είτε αυτό του 2018 (αφού ο τρίτος χρόνος δεν είναι εγγυημένος) να διεκδικήσει ακόμη μεγαλύτερες αποδοχές.

Πέρυσι ο Μονρό είχε 15.9 πόντους, 10.2 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ. Ιδίως από τη στιγμή που έφυγε ο Τζος Σμιθ βελτίωσε τρομερά την απόδοσή του όντας ένας από τους καλύτερους ψηλούς πασέρ του ΝΒΑ.

Δίπλα σε Μίντλετον, Αντετοκούνμπο και τον υγιή Πάρκερ ο Μονρό μπορεί να είναι ο παίκτης που θα προσφέρει εγγύηση στη ρακέτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK