Μοζγκόφ στους Λέικερς με καλύτερο συμβόλαιο από αυτό του Κάρι!

Με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο 29χρονος σέντερ Τιμοφέι Μοζγκόφ, ο οποίος υπέγραψε "χρυσό" συμβόλαιο. Διαβάστε το ποσό που θα εισπράξει, το οποίο είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα βάλει στα ταμεία του ο MVP των Γουόριορς, Στέφεν Κάρι.

Μοζγκόφ στους Λέικερς με καλύτερο συμβόλαιο από αυτό του Κάρι!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά δημοσιεύματα ο Τιμοφέι Μοζγκόφ απάντησε θετικά στην πρόταση που του έκαναν οι Λέικερς και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα αγωνίζεται στο Λος Άντζελες.

Όσο για το συμβόλαιο που του προσέφεραν; Αυτό είναι "χρυσό" αφού θα εισπράττει περίπου 16.000.000 δολάρια το χρόνο, περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη των "λιμνανθρώπων"! Κι αυτό την ώρα που ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, ο Στέφεν Κάρι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, θα βάλει την επόμενη σεζόν στο λογαριασμό του λίγο πάνω από 12.000.000 δολάρια.

Συνολικά το ποσό που θα εισπράξει ο Μοζγκόφ σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ ανέρχεται στα 64.000.000 δολάρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 29χρονος ύψους 2.16 μ. Ρώσος την περσινή σεζόν αποτελούσε δεύτερη λύση για τους πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς, έχοντας κατά μέσο όρο μόλις 6,3 πόντους και 4,4 ριμπάουντ σε περίπου 17,5 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην Χίμκι, στους Νιου Γιορκ Νικς, στους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με το Κλίβελαντ.

Στο άκουσμα της είδησης πάντως οι χρήστες του twitter αντέδρασαν με... δισταγμό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Στέφεν Κάρι και οι 56 που πληρώνονται καλύτερα από αυτόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK