Μπορούν και χωρίς Kevin Love οι Cavaliers

Όσο έχουν Lebron James δεν... φοβούνται τίποτα οι Cavaliers που πέρασαν και από την Minnesota κόντρα στους επικίνδυνους αλλά ασόβαρους Timberwolves. Έχασαν, αλλά... ενισχύθηκαν με τον Ibaka οι Raptors, νίκη στο νήμα για τους Kings με... διαστημικό Cousins.

Μπορούν και χωρίς Kevin Love οι Cavaliers
LeBron

Ξεκινάμε από την είδηση, που δεν είναι άλλη από την ανταλλαγή μεταξύ Raptors και Magic. Οι πρώτοι πήραν τον Serge Ibaka ( που θα βοηθήσει κυρίως στην άμυνα) και έδωσαν τον Terrence Ross.

Έτσι, στο Toronto ελπίζουν πως όχι μόνο θα βάλουν στοπ στην κακή πορεία το τελευταίο διάστημα, αλλά θα βάλουν... δύσκολα στην Ανατολή. Πάντως, οι Bulls δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα και κέρδισαν τους Raptors.

Από εκεί και πέρα οι λαβωμένοι, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Kevin Love, Cavaliers επικράτησαν 116-108 των Timberwolves, με τον Lebron να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 14 ασίστ.

Τέλος, οι Kings του Κώστα Κουφού ( που έμεινε στα... ρηχά) επικράτησαν με ένα πόντο διαφορά των Lakers, με τον DeMarcus Cousins να μετρά 40 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Raptors - Bulls 94-105

Cavaliers - Timberwolves 116-108

Kings - Lakers 97-96

News 24/7

24MEDIA NETWORK