Μπουλς '96 vs Γουόριορς '17: Ποιοι θα ήταν το φαβορί;

Αμερικανοί bookmakers σκαρφίστηκαν κάτι απίθανο: να προσφέρουν αποδόσεις για το ζευγάρι των άτρωτων "ταύρων" του "MJ" και των άπαιχτων "πολεμιστών" του 14-0 στην post season. Ποιοι θα είχαν το πλεονέκτημα;

Μπουλς '96 vs Γουόριορς '17: Ποιοι θα ήταν το φαβορί;

Από σεζόν σε σεζόν, και μετά τα πρόσφατα κατορθώματά τους, οι Γουόριορς κερδίζουν -δικαίως- μια θέση μεταξύ των σπουδαιότερων (σε πληρότητα, αποτελεσματικότητα και θεαματικότητα) ομάδων που έχουν εμφανιστεί στο ΝΒΑ και μπαίνουν στη ζυγαριά για την κορυφαία.

Σταθερό σημείο αναφοράς αποτελούν οι Μπουλς της σεζόν 1995-96. Οι Μπουλς του 72-10, οι Μπουλς των τριών σερί δαχτυλιδιών.

Οι "ταύροι" του Μάικλ Τζόρνταν και του Σκότι Πίπεν θεωρούνται απ' όσους τους έζησαν, τους είδαν και τους θαύμασαν αξεπέραστοι. Μήπως όμως είναι το συναίσθημα που υπερισχύει και όχι η μπασκετική λογική;

Διότι εταιρία αποδόσεων-καζίνο στο Λας Βέγκας έφτιαξε ένα υποτιθέμενο ζευγάρωμα των δύο ομάδων και μοίρασε αποδόσεις. Σαν να επρόκειται να παίξουν αύριο (σε ουδέτερο έδαφος) για το δαχτυλίδι.

Το φαβορί; Οι Γουόριορς με 6.5 πόντους διαφορά!

ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ

Σε μια τέτοια περίπτωση και δεχόμενοι πως και οι Μπουλς θα έπαιζαν χωρίς σέντερ για ν' ανταπεξέλθουν οι... καλές 5άδες θα διαμορφώνονταν ως εξής:

Ρον Χάρπερ / Στέφεν Κάρι

Μάικλ Τζόρνταν / Κλέι Τόμπσον

Σκότι Πίπεν / Κέβιν Ντουράντ

Τόνι Κούκοτς / Αντρέ Ιγκουοντάλα

Ντένις Ρόντμαν / Ντρέιμοντ Γκριν

Στον πάγκο θα ήταν...

Στιβ Κερ / Σον Λίβινγκστον

Λουκ Λόνγκλι / Ζάζα Πατσούλια

Τζον Σάλεϊ / Ντέιβιντ Γουέστ

Μπιλ Γουένινγκτον / Τζαβέιλ ΜακΓκι

Ράντι Μπράουν / Ίαν Κλαρκ

Τζαντ Μπούχλερ / Ματ Μπαρνς

Τζέισον Κάφι / Τζέιμς ΜακΑντου

Εσείς που θα ποντάραρε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK