Μπράιαντ ο επιχειρηματίας με αρχικό κεφάλαιο 100 εκατ.

Η σύσταση επενδυτικού fund είναι το νέο βήμα στη -μετά το μπάσκετ- ζωή του Κόμπε Μπράιαντ.

Συνταξιούχος μπασκετμπολίστας; Όχι, ποτέ. Ένας τίτλος που δεν θα ταίριαζε στον Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος λίγους μήνες μετά το τελευταίο παιχνίδι του στο ΝΒΑ αρχίζει καριέρα επιχειρηματία!

Ο γενειοφόρος "Black Mamba" φόρεσε το μπλε κοστούμι του, ταιριαστό για την περίσταση, και παρουσίασε το εγχείρημά του στο ευρύ κοινό. Η εταιρία Bryant Stibel, μια και κατά το ήμισυ συμμετέχει σε αυτή ο Τζεφ Στίμπελ, μπαίνει στην αγορά με αρχικό κεφάλαιο 100 εκατ. δολαρίων και ετοιμάζει... σαφάρι στο χρηματιστήριο για την καλύτερη δυνατή επένδυση των διαθέσιμων χρημάτων αγοράζοντας μετοχές εταιριών από το χώρο των μίντια, της τεχνολογίας και των δεδομένων.

Ο Στίμπελ έχει ήδη γνώση του αντικειμένου, μένει να φανεί πόσο καλά θα συνεργαστεί με τον Μπράιαντ.

Υπολογίζεται ότι ο Μπράιαντ αποκόμισε (μισθοί, δικαιώματα) με 680 εκατ. δολάρια για τα 20 χρόνια που έπαιζε μπάσκετ. Τώρα ήρθε η ώρα να τ' αυγατίσει. Ή γι' άλλους να τα ρισκάρει. Ο χρόνος θα δείξει.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...