Να νικήσεις δεύτερη σερί φορά τον Λεμπρόν; No way!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν είχε διάθεση να βρεθεί μία ανάσα από τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο των πλέι οφς και το έδειξε με νέα αυτοκρατορική εμφάνιση στην έδρα των Πέισερς (VIDEOS).

Cleveland Cavaliers' LeBron James, right, looks to pass as Indiana Pacers' Bojan Bogdanovic defends during the first half of Game 4 of a first-round NBA basketball playoff series, Sunday, April 22, 2018, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
Cleveland Cavaliers' LeBron James, right, looks to pass as Indiana Pacers' Bojan Bogdanovic defends during the first half of Game 4 of a first-round NBA basketball playoff series, Sunday, April 22, 2018, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings) AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Με τους Πέισερς να κάνουν το break με το... καλημέρα στο Κλίβελαντ, οι Καβαλίερς πήγαν στην Ιντιάνα για τα δύο επόμενα παιχνίδια έχοντας στο μυαλό τους πως ήταν επιτακτική ανάγκη να φύγουν με ένα τουλάχιστον ροζ φύλλο πριν επέστρεφαν σπίτι τους για τη συνέχεια της σειράς.

Στο Game 3 της σειράς ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν το λιγότερο... εντυπωσιακός όμως έπεσε πάνω στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς που έκανε το παιχνίδι της ζωής του και με 7/9 τρίποντα οδήγησε τους Πέισερς σε τρελή ανατροπή (έχαναν με 17 πόντους στο ημίχρονο) και στο υπέρ τους 2-1 στη σειρά.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας όμως οι Καβαλίερς πήραν το αίμα τους πίσω καθώς ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2 ανακτώντας το πλεονέκτημα της έδρας, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να είναι ο μαέστρος μίας άρτιας ορχήστρας.

Ο "Βασιλιάς" σταμάτησε στους 32 πόντους με 12/22 σουτ και 8/9 βολές στην επικράτηση με 104-100 των Καβς στην Ιντιάνα (10-2 το επιμέρους σερί τους στα τελευταία λεπτά), ενώ σημαντικό ρόλο στο "διπλό" έπαιξαν και αρκετοί συμπαίκτες του που βγήκαν μπροστά, με πρώτους και καλύτερους τους Κόρβερ και Τζέι Αρ Σμιθ.

Στα άλλα δύο ματς που έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι Σπερς επιβλήθηκαν 103-90 των πρωταθλητών Γουόριορς και πήραν την πρώτη τους νίκη στη σειρά (μείωσαν σε 3-1) ενώ στην Ανατολή οι Γουίζαρντς νίκησαν με 106-98 τους Ράπτορς και έκαναν το 2-2, στέλνοντας μήνυμα στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή στην regular season πως θα πρέπει να φτύσει αίμα για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK