Νέο "χρυσό" συμβόλαιο υπογράφει ο Wall

Έτοιμος να δεσμευτεί για συνολικά έξι ακόμα χρόνια με τους Washington Wizards είναι ο John Wall, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει επέκταση συμβολαίου για τέσσερα ακόμα χρόνια, έναντι 42.500.000 δολαρίων ανά έτος!

Τα μπάτζετ στο NBA έχουν... εκτοξευτεί σε άλλο επίπεδο, κάτι που σημαίνει πως και οι παίκτες πλέον υπογράφουν πλουσιοπάροχα συμβόλαια, ακόμα κι αν κάποιες φορές τα χρήματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική τους αξία.

Στην περίπτωση του John Wall, ωστόσο, τα 42.500.000 δολάρια ανά έτος ίσως και να είναι... λίγα για την εποχή μας. Ο 27χρονος point guard αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα του προσφέρει συνολικά 170.000.000 δολάρια και θα ξεκινήσει το 2019, όταν τελειώνει το προηγούμενο.

Ο Wall είχε μέσω όρο 27.2 πόντους και 10.3 ασίστ στα 13 παιχνίδια που αγωνίστηκε στα πλέι οφ, ενώ στην κανονική περίοδο μέτρησε 23.1 πόντους, 10.7 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...