Νίκησαν τους Σπερς οι Γουόριορς!

Το πρώτο από τα τέσσερα εμπόδια μέχρι το "σπάσιμο" του ρεκόρ των Μπουλς, πέρασαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που επικράτησαν των Σαν Αντόνιο Σπερς με 112-101. Κορυφαίος ο Στέφεν Κάρι για τους πρωταθλητές.

Νίκησαν τους Σπερς οι Γουόριορς!

Όλο και πιο κοντά στο ρεκόρ έρχονται οι Γουόριορς. Η παρέα του Στέφεν Κάρι επικράτησε με 112-101 των Σαν Αντόνιο Σπερς στην Oracle Arena και πλέον χρειάζεται ακόμη τρεις νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν για να γράψει ιστορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το πρώτο δωδεκάλεπτο. Έχοντας στο πλευρό τους στον κόσμο τους πήραν νωρίς κεφάλι στο σκορ και δεν επέτρεψαν στους Σπερς να τους περάσουν. Η ομάδα του Πόποβιτς έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια στο φινάλε να γυρίσει το παιχνίδι, όμως οι Πρωταθλητές στάθηκαν στο ύψος τους και πήραν μια μεγάλη νίκη.

Νίκησαν τους Σπερς οι Γουόριορς!

Ο Κάρι ήταν αρκετά καλός τελειώνοντας το ματς με 27 πόντους, 11/19 σουτ, 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ, ωστόσο είχε μεγάλη βοήθεια κι από τον Χάρισον Μπάρνς που πέτυχε 21 πόντους και 8 ριμπάουντ. Για τους Σπερς κορυφαίος ήταν ο Κάουϊ Λέοναρντ με 23 πόντους, ενώ οι Πάρκερ, Τζινόμπιλι και Ντάνκαν έμειναν στα... ρηχά.

Πλέον για τους Γουόριορς μένουν τρία ματς για να "σπάσουν" το θρυλικό ρεκόρ των Μπουλς και να τελειώσουν την regular season με μονοψήφιο αριθμό ηττών. Έχουν μπροστά τους δύο ματς με τους Γκρίζλις (μέσα-έξω) και ένα -το πιο δύσκολο- κόντρα στους Σπερς στο Σαν Αντόνιο. Εκεί θα κριθούν λογικά όλα.

Την ήττα γνώρισαν οι Σακραμέντο Κινγκς του Κώστα Κουφού από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 105-97. Ο Έλληνας σέντερ αγωνίστηκε για 20:43 και πρόλαβε να πετύχει δύο πόντους, να δώσει δύο ασίστ και να μαζέψει τέσσερα ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Μιάμι Χιτ - Σικάγο Μπουλς 106-98

Ατλάντα Χοκς - Τορόντο Ράπτορς 95-87

Χιούστον Ρόκετς - Φοίνιξ Σανς 115-124

Σακραμέντο Κινγκς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς 97-105

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Σαν Αντόνιο Σπερς 112-101

News 24/7

24MEDIA NETWORK